Art-deco

Art deco lampen zijn terug van weggeweest. Tegenwoordig zien we deze stijl weer overal terugkomen. De lampen geven uw interieur een huiselijk gevoel. Kies de lamp die bij u past!

23 producten gevonden

Art deco lampen zijn meer dan een bron van licht. Het is een essentieel onderdeel van het interieur. Ze kleden een ruimte verder aan en leggen accenten op de delen in de ruimte die belangrijk zijn. Hierdoor kunt u de sfeer van de ruimte bepalen en de focus verleggen naar wat u wilt laten zien. Art deco lampen kunnen worden gezien als trendy, vintage lampen maar ook design lampen kunt u tegenkomen voorzien van een Art deco stijl.

Art deco lampen laat oude tijden herleven

Een design van art deco lampen voelt aan de ene kant bekend maar tegelijkertijd vernieuwend aan. Het design van deze antieke hang- en wandlampen stamt namelijk uit de eerste helft van de 19de eeuw, maar laat tegelijkertijd de dynamische ontwikkelingen van de moderne tijd zien. De lampen staan bekend om de strakke en eenvoudige vormen en heldere kleuren. Het design is simpel maar gedurfd en vormt uiteraard een prachtige combinatie met meubels in dezelfde stijl. De vernieuwde, antieke hang- en wandlampen van nu zijn alles behalve tijdelijk. De lampen zijn tijdloos en passen in verschillende interieurstijlen. Hierdoor is het een investering waar u geen spijt van zult krijgen.

Oneindige mogelijkheden met art deco lampen

RietveldLicht geeft u een brede keuze in design lampen. Er kan gekozen worden voor een hanglamp voor boven de eettafel, waar een huiselijke sfeer mee gecreëerd kan worden en het eetgedeelte uitnodigend kan worden gemaakt. Maar u kan in deze lampenwinkel ook kiezen voor een plafondlamp of wandlamp. Wandlampen zorgen voor een speelse uitstraling en maken de ruimte groter. Plafondlampen kunnen in iedere ruimte worden gehangen. Ze zijn prachtig in een hal, maar ook in een keuken of slaapkamer zijn deze art deco lampen een prachtige toevoeging. Ze overheersen niet in de ruimte maar geven de ruimte wel een stijlvolle uitstraling. Een goede keuze dus.