• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Vloerlampen

Vloerlamp kopen? Goed idee! Vloerlampen verdienen namelijk een plek in elk huis. Want met een sta lamp creëert u snel én eenvoudig een extra lichtpunt. Kies voor een dimbare vloerlamp naast de bank: van leeslicht naar sfeerlicht in een handomdraai. Of verlicht een donkere hoek door er een vloerlamp neer te zetten. Dat zorgt direct voor sfeer en de ruimte lijkt groter. Win-win. Staande lampen zijn echte sfeermakers en stelen non-stop de show, of de lamp nu aanstaat of niet. Ze maken een interieur af én de zithoek compleet. Maak een statement door te kiezen voor grote vloerlamp die de eyecatcher is van de woonkamer. Of kies voor een zwarte staande lamp die 'zo goed past bij de rest'. Door plafondlampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen te kiezen in dezelfde kleur, vorm of materiaal, creëert u rust en eenheid in uw interieur. Ah, dat is fijn!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

524 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 488 artikelen

Vloerlamp met kap

Een vloerlamp met kap is tijdloos en al jaren een graag geziene gast in huis. En dat is niet voor niets: Vloerlampen met kap zorgen voor een fijne huiselijk sfeer. Een kap zorgt namelijk voor indirect licht. Dit is zacht en sfeervol licht. Precies het licht dat nodig is om sfeer te creëren. Een staande lamp met kap is ook een fijne toevoeging in de babykamer. Zo heeft u zacht licht tijdens het verschonen van uw kindje in de late uurtjes. Fijn voor de baby en fijn voor uzelf. Met een dimmer kan het licht nog zachter worden gezet en kan de vloerlamp ook als nachtlamp worden gebruikt.

Staande lamp met dimmer

Een staande lamp die dimbaar is? De meeste vloerlampen zijn dimbaar, maar niet elke vloerlamp wordt geleverd met een dimmer. Als de staande lamp geen dimmer heeft -maar wel dimbaar is- kunt u de schakelaar aan het snoer vervangen door een vloerdimmer. Of maak het uzelf makkelijk en gebruik een stekkerdimmer. En het kan nog eenvoudiger; kies voor een led lamp met drie standen. Deze led lamp ‘dimt’ u met de schakelaar aan het snoer. Er zijn ook sta lampen met een ingebouwde dimmer. De dimmer zit dan meestal op het armatuur. Wilt u een staande lamp die dimbaar is? Kijk dan altijd goed naar de specificaties van het artikel op onze website. Hier vindt u alle belangrijke informatie. Toch nog vragen? Bel gerust. We staan voor u klaar!