• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Wandlampen

Subtiel in een hoekje, in dezelfde tint als de muur of een statement in een aparte vorm, uitgevoerd in een bijzonder materiaal of een contrasterende kleur; met een wandlamp kunt u alle kanten op. In het uitgebreide assortiment op deze pagina vindt een grote verscheidenheid aan modellen, stijlen, kleuren en materialen. Laat u inspireren door rustig alles te bekijken of zoek gericht met behulp van het venster met filteropties, bovenaan de pagina. Wat voor een soort wandverlichting u ook zoekt, Rietveld Licht heeft het in huis. En u binnenkort ook, natuurlijk tegen onze laagsteprijsgarantie en zonder verzendkosten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

519 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 483 artikelen

Diversiteit

Wat is het leuk om op een herfstachtige middag, zo rond een uur of vijf, een rondje door de wijk te lopen. De lichten zijn binnen aan, buiten is het schemerig en veel gordijnen staan nog open. Al die verschillende interieurs zijn nu goed te zien. Voor ieder gezin is er een eigen inrichting, soms in een stijl, consequent doorgetrokken tot in de kleinste details, vaker nog een mix van diverse stijlen. Soms verantwoord en zeer stijlvol gedaan, soms een gezellig allegaartje waarbij mensen zich helemaal thuisvoelen. Wij willen er graag voor iedereen zijn, dat betekent dat we veel stijlen verlichting hebben opgenomen in ons assortiment. Dat ziet u ook terug in de wandlampencollectie. Kijk bijvoorbeeld eens bij de landelijke wandlampen of bent u meer van de moderne verlichting? Het kan allemaal, ook de wat minder voor de hand liggende oriëtaalse of art deco sfeer.

Wandverlichting bestellen

De wandlampen uit onze collectie zijn eenvoudig online te bestellen. U selecteert de lamp van uw keuze en via het winkelmandje gaat u het bestelproces in. Een account aanmaken is niet nodig, wij verzamelen enkel de gegevens die we nodig hebben (en daar gaan we natuurlijk zorgvuldig mee om). Betalen kan met iDeal, Paypal en door middel van een bankoverschrijving, wat u prettig vindt. We hebben ruime voorraden, dus de lamp is met een paar dagen al bij u thuis. Wilt u de lamp graag eerst in het echt zien? Dat kan, in onze grote showroom in Sliedrecht, daar hangen de lampen in een huiselijk ingerichte setting. Als u vragen heeft over de wandlampen of over andere verlichting, dan kunt u terecht bij een van onze specialisten. Wij zien u graag.