• Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad

Blauwe Hanglampen

Wie zoekt op hanglampen blauw zal verrast zijn in de soorten. De groep hanglampen blauw kan diverse tinten blauw hebben. Iedereen kent wel licht- en donkerblauw maar er zijn ook diverse andere benamingen voor een bepaalde blauw kleur. Aqua blauw, baby blauw, petrol blauw, hemelsblauw, marine blauw, kobalt blauw, saffier blauw, en azuurblauw zijn tal van blauwe tinten. Een hanglamp blauw laat zich goed combineren met diverse tinten blauw ( ton sur ton ) maar ook met aardetinten van taupe tot oranjekleurig. Wit en grijstinten kunnen ook goed samen en als een bont palet wenselijk is kan men ook aan rood en geeltinten denken.

Alle 1 producten getoond.

Hoe combineer je een hanglamp blauw met andere materialen?

Een hanglamp blauw laat zich eigenlijk best gemakkelijk combineren. Vroeger werd een hanglamp blauw alleen gekozen voor de jongenskamer maar dat is tegenwoordig wel anders. Blauw doet het erg goed met vele materiaalsoorten. Hout, chroom, staal, leer en ook beton matchen goed met de kleur blauw. Ondanks dat blauw een koele kleur is weet deze toch sfeer aan te brengen in bijvoorbeeld een combinatie met modern beton of staal. De grijstinten van deze materialen gaan bijzonder goed samen met blauwe hanglampen.

Hanglampen blauw in vele stijlen

Wie aan hanglampen blauw denkt denkt waarschijnlijk aan een kinderkamer lamp. Toch kan een hanglamp blauw in vele ruimtes worden gebruikt. Een hanglamp blauw kan erg verschillen in kleurtinten blauw en een bepaalde kleur blauw kan in de ene ruimte beter dan de andere. De lichtere tint blauwe hanglampen worden vaker geassocieerd met babykamers terwijl de donkere blauwe hangen vaak stoer overkomen en eerder gebruikt worden in de industriële, moderne interieurstijlen. Een hanglamp blauw gaat goed samen met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld leer of hout. Daarom kan een hanglamp blauw ook als eye cather gebruikt worden in de meer landelijke stijlen, bijvoorbeeld in een gezellige woonkeuken. een hanglamp blauw is eigenlijk helemaal niet moeilijk te combineren. Het komt vaak aan op een stukje lef om te kiezen voor een combinatie met blauwe hanglampen.

Bureaulamp blauw

Wellicht zoekt u naast een hanglamp blauw ook nog andere modellen lampen op Google, bijvoorbeeld; bureaulamp blauw of kroonluchter blauw. Een bureaulamp blauw zal in dit geval geen probleem zijn. De meeste jongens hebben toch een voorkeur voor blauw tenslotte en dus ligt bureaulamp blauw dan best hoog in de zoekverwachting. Voor een kroonluchter blauw ligt dat toch iets anders. Een kroonluchter blauw zal uiteraard minder gezocht worden dan een bureaulamp blauw. Natuurlijk zijn deze zoek voorbeelden op Google slechts een indicatie van mogelijkheden. Mocht u kiezen voor kleur dan is ons advies dit niet te doen in erg hoge prijsklassen. Een opvallende kleur verveelt over het algemeen eerder dan een basiskleur en in dat geval is een hanglamp blauw makkelijker vervangbaar als een dure kroonluchter blauw tenslotte.

Blauwe hanglampen

Blauwe hanglampen zijn er te kust en te keur. Zowel grote als kleine, stoere of sfeervolle blauwe hanglampen, het aanbod is enorm. Ook bij Rietveldlicht vindt u een aanbod blauwe hanglampen. Vindt u de kleur lastig te bepalen? Komt u dan eens langs in onze lampenwinkel in Sliedrecht. Hier hangen de blauwe hanglampen tentoongesteld zodat u ze op het gemak kunt bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Hanglampen blauw

Een lichtere kleur blauw oogt fris in uw interieur. De blauwe gloed van de kap geeft soms een weerschijn waardoor het plafond natuurlijk oogt. Blauw is de kleur van frisheid en geeft ruimte in het interieur. Voor een vrolijke toevoeging in uw interieur kiest u voor hanglampen blauw.