• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Marokkaans

Als u googled op hanglamp Marokkaans vindt u een diversiteit aan Oosterse lampen. Een Marokkaanse lamp behoort echt tot deze groep. Een Marokkaanse lamp staat bekend om de sfeervolle, gezellige uitstraling.

Filters

37 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1 producten

Marokkaanse lampen en hun reflectie

Marokkaanse lampen zijn meestal voorzien van vele patronen. Deze patronen zijn meestal opengewerkt. Elke Marokkaanse lamp heeft zijn eigen patroon. Het leuke aan een Marokkaanse lamp is dat deze een prachtige reflectie kan geven als u inderdaad kiest voor een opengewerkt soort. De Marokkaanse lamp wordt van binnenuit belicht en geeft dus een schaduw reflectie weer op het plafond of de wand. In hoeverre deze reflectie zichtbaar is hangt af van de openheid van de Marokkaanse lamp, of deze dicht bij de muur of het plafond hangt maar ook van de gekozen lichtbron in het armatuur. Als u kiest voor een heldere lichtbron in de Marokkaanse lampen zal het effect groter zijn dan wanneer u voor een matte lichtbron kiest.

Marokkaanse hanglamp

Een Marokkaanse hanglamp is vaak heel kleurrijk en rijkelijk versierd met opengewerkte details. Als u daar niet erg van houdt kunt u ook een keuze maken in de minder opvallende kleuren zoals brons of grijstinten. De Marokkaanse hanglamp is dan niet echt een originele Marokkaanse lamp maar heeft wel de sfeervolle uitstraling zoals u dat gewend bent van Marokkaanse lampen. Door voor een minder kleurrijke Marokkaanse lamp te kiezen weet u bijna zeker dat deze al gauw past in uw interieurstijl. De Marokkaanse lamp valt minder op maar zodra deze brandt zal deze de aandacht op zich weten te vestigen.

Marokkaanse hanglampen

Als u zoekt op Hanglamp Marokkaans is het aanbod divers. Niet elke lamp is een originele hanglamp Marokkaans, dat zijn er maar heel weinig. Doordat de Marokkaanse hanglampen veelal nagemaakt zijn van het origineel is de prijs over het algemeen goedkoper. De echte kleurrijke Marokkaanse hanglampen zijn vaak van gekleurd glas gemaakt terwijl de goedkopere vaak beschikken over gekleurde kunststof elementen.