• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

A touch of industrial

Met deze robuuste stoere vloerlamp Melanino van Rietveld licht en wonen heb ik een industriële touch aan ons huis toegevoegd.

De dagen worden weer korter dus de lichten gaan weer vroeger aan en ook ’s ochtends vroeg is het al langer donker. Deze lamp brengt zowel ’s avonds als ’s ochtends zoveel sfeer in huis. ’S Ochtends als ik opsta vind ik het echt niet fijn om met fel licht op te starten maar lekker op de bank met deze lamp aan geniet ik extra van m’n latte Macchiato en in de avonduren is het extra gezellig met het sfeervolle licht van deze stoere, robuuste beauty.

Je kunt je huis nog zo goed en mooi inrichten maar zonder goede verlichting en de juiste lampen komt dat allemaal niet goed tot z’n recht. Lampen zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Er is basis verlichting en functionele verlichting maar laten we de sfeerverlichting niet vergeten. Ik heb gekozen voor een vloerlamp omdat je deze overal kunt neerzetten en deze instant sfeer brengt. Nieuwe verlichting kan je interieur meteen een boost geven.

een echt pronkstuk in de woonkamer?

In ons huis vindt je voornamelijk lichte kleuren, wit heeft hier de overhand, heerlijk vind ik dat. Ik hou van het mixen van verschillende materialen, natuurlijke materialen maar ook van stoere materialen zoals metaal, het onderstel van deze prachtige lamp is gemaakt van ruw metaal. Het glas heeft een heldere kleur en met een mooie heldere LED lamp krijg je een heel sfeervol effect, een echt pronkstuk in de woonkamer! Ook geeft de lamp een stoer accent aan onze woonkamer en past hij perfect bij de rest van de inrichting.

Hij staat echt overal prachtig, in de hoek bij de eettafel, naast de kast en ook op en naast ons tv meubel. Over een tijdje gaan we verbouwen en krijgen we onder andere een nieuwe vloer, een betonlook pvc vloer, dan zal deze prachtige stoere lamp nog meer tot z’n recht komen. Ik kan bijna niet wachten om jullie het resultaat dan te laten zien. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie op instagram (@jooshome) volgen hoe en waar deze beauty in ons interieur staat. Op welke plek dat ook is, hij zal in ieder geval stralen!

Liefs, Jolanda

Jolanda Bartels