• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Belleza

Belleza is Italiaans voor schoonheid. En dat is deze lamp. Een nieuwe eyecatcher voor boven de eettafel in ons huis.

De dagen zijn al kort, het is vroeg donker en het zonnetje slaapt ‘s morgens lekker uit. De kaarsjes in huis mogen weer aan en als je ’s avonds na een drukke werk-, en studiedag met elkaar gezellig aan tafel gaat heb je weer licht boven de eettafel nodig. Gezellig samen eten en de dag doornemen.

Al enige tijd wilde ik een andere lamp voor boven de eettafel. Op de witte rotan lamp was ik een beetje uitgekeken. Hij was wat onopvallend en inmiddels was de hoek waar de tafel staat in stijl veranderd. De grote ronde spiegel aan de wand kreeg een zwarte lijst, ik verfde een stoel zwart en mijn lieve vader maakte een mooie kast op de kopse kant van de keuken. Deze stijlde ik af met mooie zwarte accessoires.

Hij oogt stoer door het staal maar ziet er ook fragiel uit.

Ik wilde graag één lamp boven de tafel, ik houd van niet te vol, en uiteindelijk viel ik voor de mat zwarte draadlamp Hij oogt stoer door het staal maar ziet er ook fragiel uit. Hij is elegant door zijn tulbandvorm en als de lamp brandt geeft hij door de opengewerkte structuur mooie lijnen op de muur en op het plafond. Hij past perfect in ons interieur en vooral in de hoek boven de tafel. De spiegel, de stoel en de accessoires in de kast passen perfect in de stijl van de lamp.

Een lamp of een set van lampen kunnen een echte eyecatcher in je huis zijn. Ook geven ze sfeer, zorgen voor gezelligheid aan tafel, vooral als je het licht wat dimt. Wil je werken of lezen aan de tafel draai je de dimmer wat hoger en je hebt het perfecte licht. Ik ben blij met de lamp die ik gekozen heb, hij past mooi in het totale plaatje. Ons huis is voornamelijk licht en wit ingericht, maar met een paar zwarte accenten geef je het geheel een sfeervol effect.

Van welk soort interieur je ook houdt , er is bij Rietveld Licht heel veel keus om van je interieur een totaalplaatje te maken.

Liefs, Heidi

Heidi Wassenaar