Brrrrrrr.... koud!

26 februari 2018

Tjonge, wat valt dat tegen. Ondanks dat het voorjaar toch bijna voor de deur staat nu toch nog een echte, koude periode. Terwijl overdag de zon al voelbaar is op de huid zijn de nachten nog ver onder nul.

Heerlijk om 's avonds nog weg te kruipen op de bank onder een deken. Het kopje thee met wat lekkers brengt gezelligheid terwijl ik mijn nieuwste boek open sla. Ik lig heerlijk genesteld in een prima lees / hang verhouding terwijl mijn gebreide sloffen geduldig naast de bank wachten.

Dit is een positie waarbij het “bankhang” record nog wel eens verbeterd kan gaan worden. Achter mij staat mijn nieuwste aanwinst; een heerlijke leeslamp. Ik heb gekozen voor een vloerlamp met drie richtbare kappen. Zo kan ik er eentje richten op de wand, eentje op mijn boek en eentje op de grond. De twee extra lichtbundels geven naast mijn leesbundel ook nog wat sfeer en toevoeging. Op die manier zijn mijn ogen niet al te erg van slag als ik ze opsla vanuit mijn boek terwijl ik mijn thee naar binnen slurp. Naast het functionele aspect is deze lamp ook bijzonder trendy! Stoer vanwege de industriële stijl en de betonnen look. Sfeervol vanwege de subtiele openingen in elke kap waardoor er een briljant gezellige sfeer ontstaat! Ik ben blij! Blij met mijn leeslamp, blij met mijn boek en mijn theemoment, blij dat het nog heel even kan… genieten van de warmte die de winter toch met zich meebrengt!

Warme avond gewenst!

Renate

Foto van Renate