• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Een perfecte match

Wauw! Wat een toffe lamp is dit, zeg! Ik mocht een mooie lamp uitkiezen bij Rietveld Licht & Wonen en koos voor deze stoere, strakke, maar tevens warme vloerlamp . Het was lastig kiezen tussen de diverse mooie lampen uit hun grote assortiment! Om een goede keuze te maken, keek ik naar de kleuren en sfeer in ons huis en op basis daarvan koos ik de lamp. Vooraf maakte ik een collage met enkele foto’s van ons interieur en die van de lamp samen. Mede hierdoor had ik een goed beeld van hoe één van de lampen in ons interieur zou staan.

De lamp is stoer, industrieel, strak, maar ook warm tegelijkertijd. Deze warmte komt mede door de mooie lichtbron die erin zit met een amberkleurige uitstraling. Uiteraard zou je ook voor een andere lichtbron kunnen kiezen, maar ik vind deze er perfect bij passen! De poot van de lamp heeft een betonlook; wat de lamp helemaal af maakt. Ook de mat zwarte kleur van de lamp vind ik erg mooi.

Ik voegde er een zwarte kandelaar aan toe en daardoor paste het perfect bij elkaar.

De lamp past op diverse plekken in huis. Omdat ik meerdere zwarte accessoires in huis heb, kan ik de lamp gemakkelijk passend maken bij een bepaald hoekje. Voorbeelden hiervan zijn; een poster of wanddoek, een kaarsenstandaard, een theepot etc. In de woonkamer (bij de zithoek) hebben wij al een vloerlamp staan, maar bij onze eethoeken niet. Ik miste daar dan ook echt een mooie lamp. Ik had de lamp eerst bij onze eethoek in de woonkamer gezet. De lamp paste hier niet direct mooi bij. Ik voegde er een zwarte kandelaar aan toe en daardoor paste het perfect bij elkaar. Met een kleine toevoeging, kun je dus snel iets goed met elkaar laten matchen. Ik vind deze lamp echter het mooiste staan bij onze bartafel in de keuken. Dit is een plekje waar wij geregeld zitten met elkaar; om een hapje te eten, wat te drinken, op de laptop te zitten of een spelletje te spelen. Het is dan toch wel erg fijn om er ook mooie verlichting te hebben! De lamp past goed bij de bartafel door het wanddoek met zwarte tekst. Daarnaast hebben wij een witte keuken met een zwart blad en fornuis, waar de lamp ook perfect mee matcht!

Voorheen zette ik het lampje van onze afzuigkap aan voor wat verlichting in de keuken, maar nu deze mooie lamp. Ik ben er erg blij mee en ik denk dat dit een nieuw favoriet plekje in ons huis is geworden!

Wat ik verder nog erg fijn vond: de lamp werd snel geleverd en was goed verpakt! Ik kon zelf een voorkeur doorgeven voor een gewenste afleverdag en tevens werd ik door pakketservice DPD goed op de hoogte gehouden van het tijdvak waarbinnen mijn lamp zou worden geleverd. Erg fijn; zo hoef je niet de hele dag te wachten op je pakket!

Liefs, Suzan

Suzan van den Beldt