• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

It’s beginning to look a lot like Christmas!

Wat kan ik toch blij worden van de kerstsfeer. De huiskamer in de kerstsfeer versieren doen we allemaal maar vergeet niet hoe belangrijk een goede verlichting in een ruimte is. Onze woonkamer was ietwat onderbelicht en het werd hoog tijd voor een nieuwe plafondlamp.

"Bij ons staat de decembermaand voor gezelligheid. Een mooi versierde kerstboom, kerstdecoratie en de kaarsjes aan. Op het gebied van verlichting mag het dan ook net wat meer zijn. Ieder jaar vier ik kerst bij mijn ouders thuis. Toen ik nog thuis woonde kwam de kerstboom pas een week voor de kerstdagen tevoorschijn. Mijn ouders geven niet zo veel om de kerstversieringen. Ik weet niet van wie ik dit gen heb meegekregen maar ik versier het liefst het huis in November al. Om mij voor te bereiden op de kerstgezelligheid was ik allereerst op zoek naar een mooie plafondlamp die onze zithoek mooi wist te verlichten. Bij Rietveld Licht hebben ze zo veel opties dat het kiezen niet gemakkelijk was. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze industriële, stoere maar toch warme lamp.

"De juiste verlichting kan de feestdagen nog gezelliger maken!"

Een goede lamp mag een statement maken en mag daarom opvallen want basic is zó 2018! Dat doet deze lamp zeker! Door de mooie grote, goudkleurige ronde lampen is het plaatje compleet. Deze lamp geeft door haar design naar verschillende richtingen goed licht waardoor de kamer overal goed verlicht wordt. Hoe gekker, hoe beter! We gaan in 2019 niet meer voor standaard en saaie vormen maar we kiezen voor een eyecatcher. Een lamp mag tegenwoordig echt opvallen.

Het mooie aan het spelen met verlichting in huis is dat je veel verschillende functies kunt bedenken voor een lamp. Ik vind ik het erg belangrijk dat een lamp dimbaar is zodat ik snel kan schakelen tussen warm sfeerlicht en functioneel licht om bijvoorbeeld te kunnen lezen en werken. Wil jij een nieuwe lamp aanschaffen maar weet je niet welke lamp geschikt is? Let dan op de volgende drie aspecten:


1. Sfeerverlichting of functionele verlichting
2. Kies voor het juiste design in jullie woning
3. Kies voor de juiste en passende lichtbron

De juiste verlichting kan de feestdagen nog gezelliger maken! Veel shopplezier en alvast hele fijne feestdagen!

Bedankt voor alweer een leuke samenwerking!