• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kerst in de spotlights!

Verlichte straten met sprankelende gevels in de donkere avonden voor kerst. Altijd fijn om deze periode weer in te gaan. Deze donkere en koude dagen vragen om extra gezelligheid binnenshuis met veel lichtjes en voor mij de verwarming op standje aangenaam.

Ook vraagt het tegelijkertijd weer om aanpassingen in het interieur. De kerstboom die weer opgetuigd wordt en een mooi plekje krijgt. Verschillende hoekjes die mooi verlicht worden door hier en daar (vooral heel veel) glinsterende kaarsjes. Door de lichtjes in de boom en alle kaarsjes vind ik dat bepaalde lampen in mijn huis even niet passen, doordat het simpelweg gewoon teveel wordt. De grotere lampen krijgen tijdelijk een mooi plekje op de slaapkamer.

Zo staat mijn rendiertje samen met het mini kerstboompje ’s avonds mooi in de spotlights.

Het liefst kies ik dan, in combinatie met de extra kerstverlichting, voor gezellige sfeerverlichting. Een lamp die voor mij meteen paste in het geheel is deze tafellamp in een mooie roze kleur. De extra kerst kleur die ik heb toegevoegd is goud en in combinatie met deze oud roze kleur wordt het voor mij een passend en vooral rustig geheel.

De lamp heb ik op een kastje gezet wat ik heb aangekleed met leuke hangende slingertjes en een diy kerstster. En ook op het bureautje van mijn dochter geeft het lampje zo een feestelijke sfeer. Het licht in deze lamp schijnt door de vorm van de kap naar beneden, waardoor het leuk is kleine kerstboompjes of andere leuke kerstaccessoires op de voet van de lamp te zetten. Zo staat mijn rendiertje samen met het mini kerstboompje ’s avonds mooi in de spotlights.

En natuurlijk blijft dit mooie lampje na de feestdagen een mooie toevoeging aan het interieur. Na de kerstdagen mag dit lampje in ieder geval blijven shinen op het vintage bureautje. Maar nu genieten we nog even van al het mooie sprankelende licht in deze fijne periode van het jaar.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en vooral een stralend 2020!

Liefs, Susanne

Susanne Kemp