• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Licht in de donkerste dagen van het jaar

Het zijn alweer de donkerste dagen van het jaar. Het is altijd weer een periode waar het fijn is om dingen aan te passen in huis en waarin de behoefte aan meer licht in huis toeneemt.

Het is al vroeg donker en daarom gaan al vroeg de lichtjes aan. De kerstboom met zijn verlichting, de kaarsjes die gezellig branden, maar ook dat hoekje van de kamer waar je je ’s avonds lekker terugtrekt op je comfortabele stoel om lekker je favoriete boek te lezen. Goede verlichting is hierbij heel belangrijk. Het licht mag niet te overheersend zijn en moet zorgen voor een gezellige sfeer. Ook vind ik het fijn een lamp te kunnen richten op een plek waar het nodig is. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar een passende lamp voor dit hoekje van de kamer.

Hoe ben ik op zoek gegaan naar een passende lamp? De basiskleur van onze woonkamer is voornamelijk wit met wat grijstinten van de bank en de lovechair. Dus ging ik op zoek naar een lamp die er echt uit zou springen. Na heel veel lampen bekeken te hebben kwam ik op de matzwarte staande lamp . De lamp bestaat uit twee lampen met ingebouwd ledlicht en zijn dimbaar per lamp. Beide lampen zijn afzonderlijk draai- en kantelbaar, heel handig om het licht precies daar hebben waar nodig. En omdat de lampen dimbaar zijn kun je ze instellen op de sterkte die voor jou fijn is. De lamp is niet alleen functioneel maar staat ook heel mooi in het interieur van ons huis. Hij springt er door zijn matzwarte kleur en vorm heel mooi uit.

Verlichting is vaak een van de moeilijkste dingen om in te passen in je interieur maar deze lamp maakt het plaatje in dit hoekje van de kamer compleet. Het design is tijdloos waardoor wij nog lang zullen genieten van deze lamp. Ik ben heel blij met het eindresultaat Wil je ook een nieuwe lamp in je interieur, let dan op de volgende 3 aspecten: 1. Is je lamp voor de sfeer of functioneel. 2. Kies het juiste design in de stijl van je huis. 3. Kies voor een juiste en passende lichtbron.

Een juiste verlichting maakt je huis nog gezelliger. Succes bij je zoektocht, en geniet van alles tijdens deze donkere dag.

Liefs, Heidi

Heidi Wassenaar