• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Licht uit de muur

Op het moment dat wij ons huis gingen bezichtigen, zag ik al een hoop potentie in het huis. Dit kon wel eens, met een beetje hulp van familie en vrienden, een heel mooi huis worden. Toen we eenmaal begonnen met klussen, zagen we dat er helemaal geen elektriciteitspunt in het plafond zat. Hoe moest dat nou eens opgelost worden, zodat wij aan een mooi verlichte eetkamertafel kunnen zitten?

Geen elektriciteitspunt in het plafond?! Hoe moest dat nou eens opgelost worden, zodat wij aan een mooi verlichte eetkamertafel kunnen zitten?

In eerste instantie heb ik een tafelklem op de tafel gemonteerd met daaraan een lichtbol aan een snoer. Het was best heel ingewikkeld en zag er slordig uit, want dit moet natuurlijk aangesloten worden met verlengsnoeren. Daarom dacht ik: "Dit moet anders". Maar wat zijn de mogelijkheden zonder een elektriciteitspunt op het plafond?

Natuurlijk is voor elk probleem een oplossing. Op dit moment zijn de pendellampen voor aan de muur een enorm leuke trend. Dus toen ik dit op deze website voorbij zag komen, zag ik dat meteen zitten. Dit is precies wat ik zocht. Het is een pendellamp die mooi over de tafel gehangen kan worden met een snoer wat strak langs de muur hangt en ook nog eens mooi lang is zodat ik geen verlengsnoer nodig hebt.

Het is een mooi modern en strak design. Hier word ik heel blij van! Ik koos ervoor om er twee naast elkaar te hangen, zodat de gehele tafel goed wordt belicht. Handig, als ik moet werken aan de eetkamertafel of als er tijd is om te knutselen en/of spelen. En, ook niet geheel onbelangrijk, we zien nu wat er op ons bord ligt tijdens het avondeten.

Samen met mijn schoonvader heb ik de lampen op een zondagmiddag opgehangen. Super makkelijk om te doen door het eenvoudige ophangsysteem van de lamp, maar wel even handig om met z’n tweeën te doen. Zo kun je goed afstemmen hoe hoog de lampen moeten hangen en hoever uit elkaar.

Wauw, wat een prachtige sfeer geven deze lampen aan onze eethoek. Ik ben er zo blij mee. Doordat ze zwart zijn is het echt een statement in ons interieur. Vinden jullie ook niet? Ik krijg direct helemaal zin om vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig diner!

Zo zie je maar weer, dat er voor elk interieurprobleem een mooie oplossing is. Het vraagt soms iets meer creativiteit, maar niets is onmogelijk.

Let op: Er moeten wel in de buurt stopcontacten zitten. Er zit immers geen elektriciteit-punt in het plafond.

Liefs, Sanne