• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Looking Grey….

Verander drang, kennen jullie dat? Is het eigenlijk een woord, verander drang? De Dikke van Dale zegt van niet, maar hier in huis wordt het vaak gebruikt. Ik vind het namelijk heerlijk, schuiven met alle spullen in huis. Mijn gezin denkt daar soms anders over, maar het werkt voor mij ontspannend en inspirerend. Ondanks dat het hele huis op zijn kop staat om soms ook alles weer op de oude plek terug te zetten.

“Vooral oude geleefde spullen combineren met nieuwe items is mijn favoriet.”

Ook heb ik een voorliefde voor oude meubels en spullen met een verhaal, dat ene kastje van oma of een kringloopvondst. Ik verzamel het allemaal met liefde. Vaak haal ik er een grijze of zwarte kwast overheen, of ik laat het in originele staat. Vooral oude geleefde spullen combineren met nieuwe items is mijn favoriet. Je krijgt daardoor een stoere uitstraling en daar hou ik van!

De combinatie met oude geleefde spullen & nieuwe items kun je goed maken met lampen. Bij Rietveldt licht & wonen kwam ik deze stoere grijze lamp tegen met een industriële uitstraling. Doordat ze bij deze lamp een versleten look hebben gecreëerd past deze perfect in mijn interieur. Waarom ik een nieuwe lamp nodig had? Iets met veranderdrang zal het zijn denk ik zo…

Een hoek in huis die nooit wil wat jij wilt, Herkenbaar? Iedereen heeft wel zo’n plek in huis. Bij mij is dat de hoek bij de hal deur waar de raampartijen op hoogte zitten. We hebben daar mooie zwarte aluminium jaloezieën hangen. Maar het is maar een smal stukje onder het raam. Ik heb er een oude kist en een oud tafeltje van mijn opa neergezet. De vaas kocht ik ooit op een rommelmarkt en deze heb ik bewerkt met verf, bloem en antiek was zodat hij er geleefd uitziet.

Daar komt nu ook deze prachtige stoere lamp bij te staan. Hij heeft een mooie grijze kleur die het geheel lekker stoer maakt. De lamp heeft bij het bovenste gedeelte veel mogelijkheden tot verstellen waardoor hij makkelijk te stylen is. Ik ben er erg blij mee, echt een toevoeging in mijn interieur!