• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Lovely nights in the garden

Dit jaar hebben we niet alleen alles in huis verbouwd maar ook de tuin is helemaal op schop gegaan. Bij het ontwerpen van de tuin wordt de tuinverlichting nog wel eens vergeten. Dat is het jammer want de verlichting bepaald een groot deel van de sfeer en voor vaste verlichting heb je stroom nodig wat van te voren aangelegd moet worden. Wat ook handig is als je toch de stroomkabels aan het aanleggen bent is een of meerdere stopcontacten te plaatsen voor eventuele tijdelijke feestverlichting, een grasmaaier of de pomp van een jacuzzi te voorzien van stroom. Mocht je nou geen stroom ter beschikking hebben in je tuin dan zijn er tegenwoordig ook heel veel mooie en leuke lampen die op zonne-energie werken.

Voordelen van tuinverlichting:
Buiten het feit dat het gewoon gezellig uitziet heeft tuinverlichting nog een aantal voordelen:
* het helpt inbraken voorkomen;
* het zorgt ervoor dat je langer kunt genieten in de tuin als de dagen korter worden;
* en het zorgt voor een mooie aanblik in de avonduren.

Ook deze verlichting zorgt voor een prachtige sfeer en geeft mij altijd een beetje een festival gevoel.

Wij hebben gekozen voor Trento een minimalistische design buitenlamp van aluminium in de kleur antraciet met mat glas die een mooi niet te fel licht verspreidt. Er staan er 3 verspreidt aan een kant van onze tuin uiteraard hebben we ook hier gekozen voor een led lampen als lichtbron aangezien die energiezuinig zijn, een lange levensduur hebben en de armaturen niet heet worden.

Onder andere met deze mooie lampen heb ik geprobeerd om de stijl van binnen buiten door te voeren zodat het allemaal op elkaar aansluit en een geheel zou worden. Bij deze mooie vaste buitenverlichting hebben we ook nog vier profielen in beton gestort waar we een prikkabel aan bevestigd hebben. Deze verlichting kunnen we verplaatsen naar het gedeelte van de tuin waar we ons op dat moment bevinden, gezellig in de zitkuil of als we lekker lang tafelen met vrienden achter in de tuin. Ook deze verlichting zorgt voor een prachtige sfeer en geeft mij altijd een beetje een festival gevoel. Nu maar hopen op een mooie lange nazomer zodat we nog veel gezellige avonden in de tuin kunnen doorbrengen.

Liefs, Jolanda

Jolanda Bartels