• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Luna Di Vetro

In november zijn wij begonnen aan onze laatste klus. Sinds 1 februari 2018 hebben we de sleutel van ons huis, waarin we heel hard geklust hebben. Maar aan één kamertje hadden we nog niks gedaan. En dat was onze zolderkamer, hier wilden we een kantoor van maken. Ik heb meestal de ideeën en vriendlief moet ze dan uitvoeren. Hij is namelijk de handige Harry van ons twee. De avonden dat hij aan het klussen was, was ik al in mijn hoofd bezig met het inrichten van de kamer. Omdat het een kantoor wordt hoort daar een bureau met een mooie bureaulamp bij.

Toen ik deze mooie glazen bol van Rietveld Licht zag, was ik meteen verliefd en dacht: Ja, dit is het!

Ik heb echt heel internet afgezocht voor een mooie bureaulamp, maar ik kwam niks leuks tegen. Ook een aantal bureaulampen geprobeerd, maar laat ik nu een standaard bureaulamp niet mooi vinden. Ja, ik ben nogal kieskeurig. Totdat ik bij deze mooie glazen bol van Rietveld Licht uit kwam, ik was meteen verliefd en dacht: Ja, dit is het! Daarom bestelde ik gelijk de lamp. Maar omdat ons kantoortje nog niet klaar was, kreeg hij eerst een plekje in de woonkamer. Hier vond ik hem eigenlijk ook heel leuk staan. Vooral ’s avonds gaf het toch wat extra sfeer zo naast de bank.

Nu het kantoortje klaar is, is de lamp naar de zolder verhuisd. Het geeft gelijk zo’n gezellig sfeertje in deze ruimte. Vooral omdat ons bureau zo groot is, vult het een hoek mooi op. Wat ik zo mooi vind aan deze lamp, is dat hij eenvoudig is. Daar houd ik van. Zo kan je hem makkelijk combineren in verschillende soorten interieurstijlen en past hij bij alle kleuren. Ook omdat ik nog niet wist welke kleuren ik wilde in ons kantoor, was deze lamp echt perfect. Dus ik ben super tevreden met het resultaat en hoe de lamp uitkomt in ons kantoor. Toch blijf ik hem nog steeds een beetje missen in de woonkamer. Dat betekent nog zo’n mooie lamp bestellen. En dat ga ik ook zeker doen. Ik vind de lamp net een glazen Maan en daarom krijgt hij de naam: Luna Di Vetro .

Liefs, Steffie

Steffie Sijben