Oranje boven!

11 april 2018

Wat een heerlijke tijd is dit toch weer; het voorjaar heeft zijn intrede gedaan, de zon laat zich al geregeld zien, mensen zijn vrolijker en alles lijkt ons toe te lachen. De Pasen ligt alweer achter ons maar nog genoeg heerlijke dagen in het vooruitzicht; Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Bevrijdingsdag. Dagen van betekenis maar ook dagen waarin we vaak wat extra aandacht geven aan ons interieur. Naast de festivals en braderieën worden ook de meubelboulevards extra druk bezocht.

Met de Koningsdag als eerste in het vooruitzicht kleuren etalages en dorpsstraten langzaamaan oranje. Ook de oranje feestartikelen en kleding worden weer veelvuldig aangeboden. Ondanks dat menig persoon al oranje in de kast heeft blijft het toch leuk om steeds iets nieuws en creatiefs te verzinnen.

Voor de echte creatievelingen onder ons biedt Rietveld licht uitkomst. Want zeg nou zelf; hoe leuk is deze oranje lamp? De warme, oranje kleur laat zich bijzonder goed stylen met diverse kleuren en interieurstijlen. Het industriële karakter maakt de lamp trendy maar tijdloos bovendien. Niet alleen leuk voor Koningsdag maar leuk voor vele doeleinden in menig interieur.

De prijs is scherp bovendien zodat een afwisseling in kleur niet in de weg hoeft te staan.
Deze trendy lamp is verkrijgbaar in vele kleuren. Gelet op Koningsdag heeft de oranje uiteraard mijn voorkeur. Oranje boven, ook boven de eettafel! Nu nog een doos oranje tompoucen en een fles Oranjebitter, en mijn vlag kan uit!

Kleurrijke groet,

Renate

Foto van Renate