• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Perfect match!

Sinds wij een aantal jaren geleden in ons jaren-30 huis zijn komen wonen, is er nogal wat veranderd. Niet alleen in en om het huis, maar ook in ons dagelijks leven. De kinderen zijn gaan studeren en wonen niet meer thuis, maar ze komen nog wel heel regelmatig langs om te genieten van een echte Hollandse pot! Ook organiseren we graag etentjes voor vrienden en familie. Dat betekent dat we vaak met zijn 2-en aan tafel zitten, maar ook regelmatig met zijn 6-en of 8-en of nog meer.

En dan komt dus mijn verander- en stylingsdrang om de hoek kijken. Ik hou er van om de tafel mooi te dekken en om iedereen genoeg ruimte te geven moet ik de tafel dan ook regelmatig verplaatsen of draaien. Maar het licht was altijd een probleem, want je wilt ook niet dat je gasten het hoofd stoten aan een lamp die toevallig ergens onhandig hangt.

perfect match met onze inrichting!

Nu heb ik de perfecte oplossing gevonden in deze lamp van Rietveld Licht. Deze beweegt gewoon met mij en mijn veranderdrang mee. Ik kan hem draaien naar de plek waar ik hem nodig heb en ziet er bovendien prachtig uit! Stoer metaal en transparante kunststof, sobere vormgeving, mooie details : perfect match met onze inrichting! Ook in de hoogte kan ik hem gewoon verstellen, dus niemand stoot meer zijn of haar hoofd. En nog een voordeel : mijn man hoeft nooit meer nieuwe gaten te boren in het plafond! Een absolute win-win dus.

Omdat de lamp zo licht en veelzijdig is heb ik hem zelfs een naam gegeven.... Lucca heb ik hem genoemd, omdat dat lijkt op het Italiaanse woord voor licht “luci” en omdat de letters C op de vorm van de kap lijken!

Wij zijn helemaal in onze nopjes met onze prachtige nieuwe aanwinst en we hopen dat Lucca nog mag meegenieten van heel veel mooie etentjes hier in huis!

Arrivederci, Anjes

Anjes Hasenack