• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Pronkstuk

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een fijn, gezellig en gezond 2019 mag worden!

En dan is het ineens weer januari. Een voor mij erg gezellige en ‘warme’ decembermaand achter de rug en een paar gure, natte en koude wintermaanden voor ons. Januari is niet echt mijn favoriete maand omdat het nog lang duurt totdat het weer voorjaar wordt. In de decembermaand heb ik dat nooit echt in de gaten dat het voorjaar nog ver weg is omdat die maand voorbij vliegt met heel veel verjaardagen, sinterklaas op verschillende plekken, kerst bij familie en als klap op de vuurpijl oud en nieuw.

Nu het weer januari is krijg ik weer erg veel zin om te veranderen in huis. De kerstversiering en de kerstboom zijn weer het huis uit. Kerstversiering brengt altijd erg veel gezelligheid met zich mee. De lampjes in de kerstboom, de lampjes buiten onder veranda, en andere verlichting omtrent kerst. Maar wat als de kerstboom de deur uit en er is weer ruimte in huis voor nieuwe spulletjes? Precies dan koop je een mooie nieuwe lamp bij Rietveldlicht wonen.

Bij ons naast de kast in de woonkamer probeer ik altijd leuke hoekjes te creëren. De ene keer staat er een plant, de andere keer een trapje (of allebei) en met de kerst staat de kerstboom op die plek. Nu de kerstboom weer weg is krijg ik (weer) veranderdrang. Veel spullen krijgen een andere plek en ik wil graag weer warmte en gezelligheid creëren. Ook krijg ik enorm veel zin om nieuwe dingen te kopen! Na een poosje te hebben gezocht wat er leuk zal staan op die plek staat er nu een mooie, industriële en hippe vloerlamp te pronken.

Ik ben erg blij met deze lamp en past perfect bij onze woonkamer.

De vloerlamp is loodzwaar door de stoere betonnen, grijze voet. Hij valt dus niet makkelijk om. Ideaal want ik ben een beetje lomp aangelegd, haha. Het armatuur is van metaal en zwart van kleur wat erg mooi past bij onze andere lamp van Rietveld licht wonen die ook deze kleur heeft. De kap is draaibaar en kantelbaar, zo kan je zelf regelen hoe en waar je het licht naar toe wil schijnen. Ook zit er bij deze lamp een voetschakelaar. Bukken hoeft dus niet.

Ik ben erg blij met deze lamp en past perfect bij onze woonkamer.

Liefs, Joliene

Joliene Snellen