• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Sfeervolle, stoere verlichting

Het is bijna zover; de feestdagen komen er weer aan. Mijn favoriete tijd van het jaar! Een paar maanden voor de feestdagen denk ik altijd al na over de decoratie in huis en doe ik inspiratie op. Voor deze blog ging ik alvast aan de slag met het dekken van een kersttafel, met daarbij deze mooie, sfeervolle, stoere lamp. Mooie verlichting is wat mij betreft onmisbaar bij een kerstdiner. Ik koos voor deze lamp vanwege het speelse, verstelbare model en het zwarte metaal. Zwart metaal zie je op diverse plekken in mijn interieur terugkomen en daarom past deze lamp perfect in mijn interieur!

Mooie verlichting is wat mij betreft onmisbaar bij een kerstdiner.

Omdat ik liever niet in mijn muren boor, bevestigde ik de lamp op een witte, steigerhouten plank. Op deze manier kan ik de lamp gemakkelijk op een andere plek neerzetten. Ik zette de lamp eerst neer in de keuken bij mijn bartafel. De bartafel is een plek waar ik graag zit en regelmatig aan eet. Bij het aankleden van een hoek vind ik het belangrijk om kleuren terug te laten komen. Het stoere zwart van deze lamp zie je ook terug in de kerststerren, de kandelaars en het bestek op de tafel. De houten serveerplanken op de bartafel zorgen voor wat warmte in het geheel. Daarnaast ben ik dol op eucalyptus. Een vaas met eucalyptus mocht daarom niet ontbreken op mijn gedekte tafel. Nadat ik de lamp bij de bartafel in de keuken had gezet, was ik toch ook wel nieuwsgierig hoe deze lamp bij mijn eettafel in de woonkamer zou staan. Aan de eettafel zit ik regelmatig om een tijdschrift te lezen, op de laptop te werken of om een kop thee te drinken. Mooie verlichting hierbij is dus wel fijn.

De lamp geeft een mooi warm licht met een LED lichtbron. Het fijne van deze lichtbron is dat je deze eventueel nog kunt dimmen! Ook vind ik het fijn dat je de lamp op diverse manier kunt stellen; net hoe je het licht/de lamp het mooiste vindt. Doordat het een open lampenkap is schijnt het licht zowel aan de onder- als bovenkant; wat een mooi effect geeft. Of de lamp nu aan of uit staat; de lamp blijft prachtig. Ik ben heel blij met deze nieuwe eyecatcher in huis!

Liefs, Suzan

Suzan van den Beldt