• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Sprankel!

Heerlijk om al in november ideetjes op te doen en het huis in mijn hoofd al helemaal in te richten. Geïnspireerd raken door binnen te kijken bij vele mooie interieurpagina’s op Instagram en ‘borden’ creëren op Pinterest. Het wachten totdat ik werkelijk kan gaan beginnen, is dan uiteraard niet zo makkelijk.

Maar het is zover, het is weer kerst in huis! Een kerstboom met gouden ballen en slingers, sprankelende lichtjes, hier en daar een mooie ster en vooral veel kaarsjes. Ik kies dit jaar voor veel goud! Elk jaar weer wat anders en nu weer helemaal tevreden.

Dit jaar mag ik mijn kerstsfeer aanvullen met deze sprankelende lamp , wat ontzettend gaaf! Een schitterende lamp die helemaal past in het interieur voor deze feestmaand. Een matte goudkleurige bol met hierin een mooie bewerking waardoor er een prachtige verlichting ontstaat. De bol is gemaakt van metaal en heeft een wat antieke uitstraling. Precies waar ik van houd in het interieur, een mix van modern en vintage.

Het lichteffect van deze lamp is echt verrassend!

Het lichteffect van deze lamp is echt verrassend. De bijzondere verlichting geeft heel veel sfeer en gezelligheid in huis. En dat naast alle kerstlichtjes die er nu al zijn, echt een finishing touch! Een waar feestje om de lamp ’s avonds aan te zetten.

Ook vind ik deze bol in meerdere interieurstijlen toepasbaar, ik zie deze bol bijvoorbeeld ook shinen in een bohemian interieur, in een landelijke sfeer en in een interieur waarin gekozen is voor een of meerdere warme kleuren. Ik vind de lamp ook een Oosterse sfeer met zich meebrengen, dus ook daar past deze lamp prima bij.

En uiteraard is deze lamp niet alleen in de decembermaand, maar juist elke maand van het jaar, een sprankelende toevoeging in het interieur!

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en ook alvast een sprankelend nieuw jaar!

Liefs, Susanne

Susanne Kemp