• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Stoer & Subtiel!

Al een tijdje was ik op zoek naar een passende vloerlamp, maar ik kon de juiste lamp niet vinden. Totdat ik deze lamp zag, ik was meteen verkocht! Een subtiele kap in een hele mooie vorm en ook nog in de kleur die ik graag wilde, matzwart. De verfijning aan deze lamp vind ik dan ook de poot, deze is namelijk van beton. Het is echt een prachtige vloerlamp, die voor verschillende doeleinden te verwerken is in het interieur.

Deze vloerlamp is prachtig weg te zetten in een mooie hoek met een heerlijk zittende fauteuil. Doordat je de kap kunt kantelen en draaien kun je door het gebruik van deze lamp prima relaxen met een boek of een favoriet tijdschrift. Dit is dan ook wat ik het liefst doe op een koude en vooral luie zondag.

Omdat ik graag en best vaak een en ander verander in huis heeft de lamp al op verschillende plekken gestaan. Je kunt met deze lamp namelijk bepaalde hoeken mooi verlichten waardoor je meteen sfeer creëert.

Ik vind het een stoere lamp door de combinatie van beton en matzwart, maar tegelijkertijd ook een heel neutrale lamp.

Op dit moment staat de lamp naast de bank. Ik kan de lamp ’s avonds naar me toe draaien als ik op de bank iets aan het lezen ben. Maar ook de grote plant die er nu naast staat wordt prachtig verlicht, op deze manier staat mijn mooie plant ’s avonds altijd in de spotlights! Zo heb ik de vloerlamp ook al eens neergezet naast het kleine bureautje van mijn dochter. Een bureaulamp hoeft wat mij betreft dus niet altijd een lamp te zijn die je op tafel zet. Een vloerlamp zoals deze is naar mijn idee ook een prima bureaulamp. Scheelt je toch weer wat ruimte op het bureau!

Ik vind het een stoere lamp door de combinatie van beton met matzwart, maar tegelijkertijd ook een heel neutrale lamp. Dit door de vormen van de lamp, deze zijn fijn en subtiel. Ik geef de lamp de naam Aimée , de betekenis hiervan is geliefd! Geliefd door ons in het interieur!

Een lamp die makkelijk te plaatsen is in elke interieurstijl. Ik ben blij dat ik eindelijk een passende lamp heb gevonden!

Liefs, Susanne

Susanne Kemp