Welkom zon!

12 maart 2018

Eindelijk..... het lijkt erop dat het voorjaar niet lang meer op zich laat wachten. Ondanks dat de temperaturen niet enorm hoog zijn is het verschil met de vrieskou en straffe noordenwind enorm en ik kan er aan wennen hoor!

De zonnestraaltjes die voorzichtig voelbaar zijn geven me energie voor tien. En niet alleen ikzelf maar ook de natuur ontwaakt voorzichtig uit de winterslaap. Zalig! Ook bij Rietveld licht is er verandering. Nieuwe collecties en trends hebben inmiddels hun intrede gedaan. Het voorjaar zorgt niet alleen voor een schoonmaakdrang maar ook voor vernieuwing. Een fris en helder interieur geeft rust en energie tenslotte. Terwijl ik achter mijn laptop zit kijkt de zon nieuwsgierig met me mee. De stralen strelend voelbaar door het glas van mijn keukenraam. Een nieuwe serie hanglampen trekt mijn aandacht en deze wil ik graag bij de lezers onder ons voorstellen;

Juist door de tijdloze vormgeving kan deze serie al gauw worden toegevoegd in elk interieur.

Heldere glazen bollen in verschillende uitvoeringen. De vorm is simpel en verwijst naar zowel retro, art deco, modern als design. Juist door de tijdloze vormgeving kan deze serie al gauw worden toegevoegd in elk interieur. De helderheid van het glas houdt het interieur ruimtelijk, clean en stijlvol zonder enige opsmuk. Luchtig, helder, trendy en toch sfeervol zodra de lamp gebruikt wordt. Deze heldere bollen zijn helemaal on trend! Niet alleen de heldere maar ook de iets getinte glazen bollen zijn een must have voor menig interieur. De getinte bollen zijn voorzien van rookglas. Dit glas heeft een grijze tint waardoor deze stijl zich ook bijzonder goed laat combineren in de industriële vormgeving.

Terwijl ik deze nieuwe serie omschrijf kriebelt het alweer in mijn lijf. Wat is het toch leuk om met de inrichting en sfeerbeleving van je huis bezig te zijn. Een nieuw seizoen, een nieuwe sfeer, voorjaar in de lucht, vernieuwing in het interieur! Terwijl ik mijn woonkamer observeer klap ik mijn laptop met een glimlach dicht. Met enthousiasme vul ik een emmer met sop; ik krijg zin om de winter weg te poetsen. Een geurend lente sopje bereikt mijn neus. Ik gooi de ramen open en verwelkom de zon. Wat een heerlijke dag!

Voorjaarsgroet,

Renate

Foto van Renate