Driepoot lamp (37)

De driepoot lamp is momenteel een zeer geliefde lamp. De driepoot lamp is stijlvol en trendy en laat zich gemakkelijk plaatsen in uw interieur. De driepoot lamp is daarom een van de meest aangeschafte vloerlampen van dit moment. Bij Rietveld vindt u een ruim aanbod in de zoekterm driepoot lamp. Een andere benaming voor de driepoot lamp is de Tripod lamp.Wij hebben voor u voldoende keus in de categorie driepoot lamp.

Toon meer producten

De vloerlamp driepoot in uw interieur

De vloerlamp driepoot is een gezellige aanvulling in uw interieur. De driepoot lamp laat zich gewillig in de hoek plaatsen maar ook naast de bank is het een gezellige aanwinst. Als u zoekt op staande lamp driepoot zult u overspoeld raken met voorbeelden van een driepoot lamp. Toch heeft een driepoot lamp zeker kenmerken welke typerend zijn. Zo is een vloerlamp driepoot bijna altijd voorzien van een houten onderstel. Deze is over het algemeen strak van vormgeving. De vloerlamp driepoot hout is verkrijgbaar in vele houtsoorten. Meestal blijft de houtkleur zichtbaar maar ook geverfde houten driepoot lampen komen voor. Wat de driepoot lamp een eigen karakter geeft is de keuze van de kap. Deze mogelijkheden zijn legio, van strak moderne kappen tot sfeervolle nostalgische kappen. Door het basic onderstel van de driepoot lamp is er altijd wel een combinatie met een kap mogelijk die aansluit bij uw eigen interieurstijl.

Driepoot lamp en verlichting

Een driepoot vloerlamp wordt meestal gekozen als sfeerverlichting. Een leuke hoek krijgt zo extra sfeer en gezelligheid. Toch kan een staande lamp driepoot ook erg functioneel zijn. Naast uw bank bijvoorbeeld is de driepoot vloerlamp prima geschikt als leeslamp. Belangrijk is dat u kiest voor een juiste lichtbron in uw driepoot lamp afhankelijk van hoe u deze wenst te gebruiken. Wilt u de lamp bijvoorbeeld kunnen dimmen of met een afstandsbediening kunnen regelen? Dit zijn allemaal dingen die van invloed zijn op de lichtbron keuze van uw driepoot lamp. Onze medewerkers helpen u graag verder in deze keuze.