Feestverlichting

Een verjaardag? Een jubileum? Gewoon omdat de zon lekker schijnt of omdat u er behoefte aan heeft? Er zijn vele redenen te bedenken voor een feestje en daar hoort feestverlichting natuurlijk bij. Met de juiste feestverlichting geeft u sfeer aan elke type feest. Een dansfeest heeft andere feestverlichting nodig dan een barbecue feest in uw tuin tenslotte.

14 producten gevonden

Feestverlichting binnen of buiten?

Feestverlichting is erg afhankelijk van de gelegenheid. Heeft u een feestje binnen dan worden er andere eisen gesteld als wanneer u feestverlichting voor buiten nodig heeft. Feestverlichting voor buiten moet voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. De feestverlichting moet namelijk bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Om er zeker van te zijn dat uw feestverlichting geschikt is voor buiten gebruik dient u te kijken naar een IP waarde. Als deze IP waarde 44 of hoger is is deze geschikt voor gebruik buitenshuis. De IP waarde geeft de waterbestendigheid aan, hoe hoger deze IP waarde hoe beter beschermd. Ook de kabel en stekker van de feestverlichting zijn voor buitengebruik van een andere kwaliteit dan bij binnengebruik.

Ons aanbod in feestverlichting

Helaas is het aanbod in feestverlichting bij Rietveldlicht erg beperkt. Wat wij wel in vele varianten hebben is de RGB led verlichting. Deze RGB verlichting is natuurlijk ook als feestverlichting geschikt. Wij bieden diverse plafondlampen aan met deze verlichting. RGB verlichting wil zeggen gekleurde verlichting. Door menging van drie kleuren ontstaat er een mogelijkheid om diverse kleuren te laten branden. Veel plafondlampen met RGB verlichting hebben de mogelijkheid om deze automatisch te laten verspringen van kleur. Dit kan zelfs in verschillende tempo’s. Dit geeft een zeer feestelijke uitstraling.

Feestverlichting aan een snoer

Als u aan feestverlichting denkt, denkt u waarschijnlijk ook aan een lang snoer met daaraan verschillende lampen. Voorheen waren dat altijd gloeilampen maar tegenwoordig zien we vooral led lampen. Als u over een lang snoer met deze fittingen beschikt kunt u natuurlijk verschillend gekleurde led lichtbronnen kopen die dienst doen als feestverlichting. door te kiezen voor led bespaart u enorm in verbruik. Led staat ook bekend om zijn lange levensduur en ook dat is gunstig. Feestjes gaan vaak lang door en dan is een weinig stroomverbruik zeker interessant!

Losse RGB als feestverlichting

Als u even tijdelijk uw lampen wilt omtoveren tot feestverlichting is de losse RGB led lamp een uitkomst. Deze lamp draait u gewoon in de fitting van uw lamp en met de afstandsbediening geeft u aan welke kleur de lamp moet krijgen. Ook in de losse RGB lampen zitten verschillende wissel functies zodat u de kleuren kunt laten overlopen in het gewenste tempo. Een ander voordeel is de dimmogelijkheid. Door de kleuren ook nog eens te dimmen bereikt u altijd het gewenste sfeertje op uw feest. Feestverlichting hoeft dus niet altijd heel lastig te zijn in aanschaf. Door het gebruik van losse lampen in uw bestaande verlichting creëert u in een handomdraai feestverlichting in elk interieur!