Fittingen lampen (50)

Als u googled op fittingen lampen of lampen fitting ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden betreft fittingen lampen dat het als consument wellicht lastig is om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij voor u bij elk product een uitgebreide informatie toegevoegd. Hier vindt u onder andere informatie over het onderwerp fittingen lampen.

Toon meer producten

Fitting lampen groot of klein?

Als u zoekt naar fittingen lampen zult u verschillende maten terugvinden in het aanbod. Het grootste onderscheid in fitting lampen is echter eenvoudig; een grote fitting lamp of een kleine fitting lamp. De grote fitting lampen zijn de meest voorkomende. Deze hebben het model van een ouderwetse gloeilamp, ook wel peertje genoemd. De grote fitting lampen hebben een E27 fitting. Ook kleine fitting lampen zien we vaak terug. Een kleine fitting lamp heeft een E14 fitting. De E14 en E27 fitting lampen zijn begonnen als gloeilamp. Daarna kwam de halogeenverlichting en vervolgens de spaarlamp met deze fitting maat op de markt. Tegenwoordig zijn de led fitting lampen de meest gebruikte. Bij de E14 en E27 fitting lampen is er sprake van een fitting met schroefdraad. De fitting lamp dient dus in de lampen fitting gedraaid te worden. Of u nou een grote of een kleine fitting lamp heeft, u kunt ze zeer eenvoudig zelf vervangen.

GU10 fitting lampen

De GU10 fittingen lampen zijn ook een soort die veelvuldig gebruikt wordt. Meestal worden deze fittingen geplaatst in spots of kleinere modellen lampen. Een GU10 fitting lamp is namelijk kleiner van formaat en past dus beter in kleinere armaturen. U herkent een GU10 fitting lamp aan de bajonet sluiting in de fitting zelf. Door de fitting lampen een kwartslag te draaien komt de fitting lamp vanzelf los. In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een speciaal zuignapje dat u op de fitting lampen plaatst. Zo kunt u de fitting lamp alsnog gemakkelijk een slag draaien ook al is het armatuur zelf misschien wat smaller van vorm. Een kleine fitting lamp kan dus ook een GU10 fitting lamp zijn. Ook deze soort is verkrijgbaar in een duurzame led uitvoering. Deze omschreven lampen zijn wel de meest voorkomende als fittingen lampen. Daarnaast kennen we bijvoorbeeld ook nog de G4 en de G9 fittingen lampen. Wilt u graag advies over uw fittingen lampen? Komt u gerust langs in de showroom of belt u met onze helpdesk. Wij staan graag voor u klaar. Maar ook op de website wordt elke lamp voorzien van een fitting lampen advies. kunt u direct de gewenste fitting lamp extra bestellen.