Groene bureaulamp (4)

Wie aan een groene bureaulamp denkt zal deze meestal associëren met een notarislamp. De notarislamp is van origine een bureaulamp groen glas. Vroeger werd deze veel gebruikt door welgestelde mensen, vandaar de naam notarislamp. Natuurlijk hoeft een groene bureaulamp niet te lijken op een lamp uit die tijd. Er is op internet inmiddels genoeg aanbod te vinden als het gaat om een groene bureaulamp.

Bureaulamp groen / tafellamp groen

Wie zoekt naar een bureaulamp groen zou ook kunnen zoeken naar een tafellamp groen. Een tafellamp groen is namelijk vaak te gebruiken als een bureaulamp groen. Toch gaat dit niet op voor elke groene bureaulamp. Vandaar dat wij u verschillende filters aanbieden in uw zoektocht. Wij hebben voor u de optie bureaulamp groen maar ook de optie tafellamp groen. Op die manier kunt u zelf kijken wat voor u de beste optie is als u zoekt naar een groene bureaulamp.

Groene bureaulamp milieubewust?

Als u kiest voor een groene bureaulamp wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat deze “groen” is in de zin van milieubewust. U kunt uw groene bureaulamp natuurlijk nog groener maken door te kiezen voor een milieubewuste lichtbron. Door te kiezen voor een led lichtbron kiest u naast milieubewust ook voor besparing. Led staat bekend om zijn lange levensduur en is zeer zuinig in gebruik. Tevens wordt het armatuur niet heet.