Plafondspotjes (257)

Plafondspotjes zijn een veel voorkomende verlichting keuze. Op onze site vindt u dan ook een zeer groot aanbod in plafondspotjes. Plafondspotjes vindt u in diverse soorten, materialen en afmetingen. Als u al weet wat u precies zoekt dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide filtermogelijkheden. Zo komt u snel bij de plafondspotjes van uw keuze!

Toon meer producten

Plafondspots bij elkaar

Plafondspots bij elkaar zijn een goede keuze. Zo kunt u plafondspots bijvoorbeeld toepassen in uw slaapkamer maar ook in uw keuken boven het werkblad. Door meerdere plafondspots in een ruimte te plaatsen wordt het licht mooi gelijkmatig verdeeld. Het mooiste resultaat krijgt u wanneer u kiest voor dimbare plafondspots. Op die manier kunt u de plafondspots eenvoudig aanpassen naar elk gewenste sfeer.

Plafondspotjes led

Als u ervoor kiest om in een ruimte meerdere plafondspotjes te plaatsen betekent dat ook dat deze tegelijk zullen branden. Het is het mooist als plafondspotjes altijd branden in gedimde stand zodat er rust en sfeer ontstaat in de ruimte. Doordat de plafondspotjes veelvuldig zullen branden raden wij het gebruik van plafondspotjes led erg aan. Plafondspotjes led zijn net zo mooi in lichtkleur maar hebben vele voordelen ten opzichte van de normale plafondspotjes. Zo zijn plafondspotjes led erg zuinig in gebruik. Verder gaan plafondspotjes led erg lang mee, ze staan bekend om hun enorm lange levensduur. Een ander groot voordeel is dat plafondspotjes led niet heet worden. Vooral voor plafondspotjes inbouw kan dit erg handig zijn om te weten.

Plafondspotjes inbouw

Plafondspotjes inbouw zijn erg mooi om te gebruiken. Plafondspotjes inbouw zijn strak en subtiel van vormgeving en worden daardoor een geheel met het plafond. Plafondspotjes inbouw geven ook het meest ruimtelijk effect en over het algemeen eisen ze de aandacht niet op. Hierdoor kunt u andere elementen in uw woonkamer juist fraai aan het licht laten komen. Plafondspotjes inbouw zijn meestal voorzien van een kantelbaar mechanisme zodat u de spots afzonderlijk van elkaar kunt richten. Omdat plafondspotjes inbouw strak in het plafond worden geplaatst dient u rekening te houden met voldoende ventilatie tussen het plafond in verband met brandveiligheid. Laat u zich daar goed over informeren. Als u kiest voor led plafondspotjes inbouw is dit minder van belang aangezien plafondspotjes led veel minder heet worden.

Plafondspots badkamer

Als u op zoek gaat naar plafondspots badkamer zult u verschillende mogelijkheden tegenkomen. Zo kunt u kiezen voor plafondspots badkamer inbouwspots of voor plafondspots badkamer opbouwspots. Welke keuze u ook maakt, het is van belang dat u kiest voor geschikte plafondspots badkamer. Zo is het van belang dat deze een minimale IP44 waarde hebben. Deze waarde geeft de waterdichtheid aan welke belangrijk is voor de veiligheid maar ook van de levensduur van uw plafondspotjes. Bij Rietveldlicht vindt u een aparte selectie plafondspots badkamer welke al gesorteerd zijn op verschillende IP waarden.

Plafondspot voor elke ruimte

Als u zoekt op plafondspots zult u zien dat het grote aanbod zich richt op diverse ruimtes en gebruiksmogelijkheden. Een plafondspot kunt u namelijk in elke ruimte gebruiken. Een plafondspot kan dienen als hoofdverlichting, bijvoorbeeld in uw toilet, of als sfeerverlichting, bijvoorbeeld om delen van uw ruimte iets te benadrukken op een subtiele manier. Een plafondspot kan dus op meerdere manieren gebruikt worden. U kunt kiezen voor een enkele plafondspot maar ook voor meerdere spots aan een armatuur. Spots zijn vooral ideaal als deze verstelbaar zijn. U kunt zo de lichtbundel van de plafondspot heel gericht laten schijnen. Soms zijn plafondspots bijzonder functioneel, bijvoorbeeld als u ze plaatst voor uw kledingkast. Zo kunt u goed in de kast kijken en vindt u snel wat u zocht. Plafondspots kunnen ook erg sfeervol zijn. Zeker wanneer u de plafondspot kunt dimmen. Op die manier kunt u de lichthoeveelheid aanpassen naar elk gewenste sfeer.

Plafondspotjes in diverse stijlen en uitvoeringen

Rietveldlicht biedt u een groot aanbod plafondspots aan, zowel in diverse kleuren als vormgevingen. U vindt er strakke, moderne plafondspots voorzien van de nieuwste snufjes maar ook de tijdloze of klassieke modellen plafondspotjes. Plafondspotjes zijn meestal wit van kleur, zo vallen ze het minst op aan uw plafond tenslotte. Toch zijn er ook plafondspotjes in andere uitvoeringen verkrijgbaar. Grijze, zwarte of aluminium plafondspots bijvoorbeeld. Zowel in materiaalkeuze als in kleurkeuze kunt u gebruik maken van de filtermogelijkheid in de categorie plafondspotjes.