Verlichting winkels (245)

Als u denkt aan de groep; verlichting winkels denkt u waarschijnlijk aan grote, felle verlichting die vooral praktisch is. Bij verlichting winkels denkt u minder snel aan sfeervolle, gezellige verlichting. Dat er vele mogelijkheden zijn in de keuze; verlichting winkels is dan ook minder bekend. Wij hebben voor u een aanbod in de categorie verlichting winkels welke misschien niet direct aansluit op uw eerste gedachte. Toch is deze selectie zorgvuldig voor u samengesteld. Het zal u verbazen welke mogelijkheden denkbaar zijn in uw gezochte interesse; verlichting winkels. Kijkt u dus rustig rond in het aanbod; verlichting winkels en laat u verrassen.

Toon meer producten

Zuinige verlichting winkels

Aangezien verlichting winkels een groep is welke gemiddeld acht uur per dag zal branden is zuinigheid zeker wenselijk. Verlichting winkels kan dus het beste gebruikt worden in combinatie met ledverlichting. Ook in led verlichting winkels zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er verlichting winkels verkrijgbaar met ingebouwd led maar er is ook verlichting winkels verkrijgbaar met vervangbaar led. Welke mogelijkheid u ook kiest, de verlichting winkel gaat in ieder geval zeer lang mee en is zeer zuinig in gebruik. Tevens worden de armaturen niet heet en ook dat is erg prettig met het oog op verkleuren van artikelen zoals bijvoorbeeld kleding in uw etalage. Naast de keuze voor led winkelverlichting kan ook winkelverlichting met spaarlampen een goed alternatief zijn.

Stijlen verlichting winkels

De keuze voor winkelverlichting in een bepaalde stijl is natuurlijk afhankelijk van de soort winkel. Ruimte van het winkeloppervlak en het assortiment van de winkel spelen daarin een grote rol. Zo zal een winkel met kantoorartikelen andere verlichting gebruiken als een romantische bruidsboetiek. Als hoofdverlichting wordt er in ieder geval meestal gekozen voor spots langs of in het plafond. Als sfeervolle verlichting is er heel veel mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld veel tafels of toonbanken in uw winkel staan waarop u artikelen presenteert dan kunt u gebruik maken van hanglampen. Dit type winkelverlichting kan in allerlei stijlen worden toegepast, van industrile, stoere winkelverlichting, bijvoorbeeld in een jeanszaak, tot romantische kroonluchters, bijvoorbeeld in een authentieke snoepwinkel. Wandlampen als winkelverlichting zijn ook erg handig. Ze geven een indirecte verlichting en maken donkere hoekjes opvallend. Wandverlichting voorzien van richtbare spots kunnen erg handig zijn. Met deze winkelverlichting kunt u bewust uw artikelen uitlichten voor uw consument. Bij de aanschaf van winkelverlichting is het dus erg belangrijk dat u weet wat u ermee wilt bereiken. Opvallendheid, sfeer of wellicht een unieke vormgeving die past bij uw eigen stijl? Rietveld licht helpt u graag in uw keuze voor verlichting winkels.

Winkelverlichting spots

Winkelverlichting spots is een categorie welke vaak gezocht wordt. Dat komt omdat winkelverlichting spots vaak gezien worden als de hoofdverlichting in een winkelruimte. Winkelverlichting spots kunnen zowel ingebouwd als als opbouw spots worden gebruikt. Ook zijn er vaak spots aan rails zichtbaar langs het plafond. Dit is gemakkelijk aangezien men dan de spots kan verplaatsen of richten om een bepaalde groep in de winkel extra te verlichten.Ook het aanbod in winkelverlichting spots is groot. En heeft u al een rail maar nog geen vernieuwde led spots? Wellicht kunnen bij u dan uitkomst bieden. Wij hebben zelfs led spots in het assortiment welke zo op de spanningsrail geschoven kunnen worden. Halogeenverlichting kan zo eenvoudig worden omgezet in duurzaam led.