Verstelbare hanglamp

Verstelbare hanglamp is on trend! Een verstelbare hanglamp is de trend van dit moment. Een verstelbare hanglamp heeft meestal een strak en minimalistisch armatuur en laat de aandacht vallen op de sfeervolle kap. Een verstelbare hanglamp is hipper dan ooit! Voor een kap kunt u kiezen uit vele soorten en maten die u terugvindt in het Rietveld assortiment.

Toon meer producten

Verstelbare hanglamp past zich aan

Naast het feit dat de verstelbare hanglamp de markt steeds meer verovert is deze ook bijzonder praktisch. Een verstelbare hanglamp heeft een armatuur dat op meerdere delen beweegbaar is. Tevens is een verstelbare hanglamp draaibaar. De verstelbare hanglamp biedt dus uitkomst wanneer de contactdoos niet recht boven de eettafel zit. Door de pendel van de verstelbare hanglamp te draaien zijn er diverse plaatsings posities mogelijk. Door de verschillende mogelijkheden kunt u de verstelbare hanglamp ook wisselen van positie of de lamp zo maken dat er een geheel andere beeldvorming ontstaat. Hangt de kap even in de weg? Geen probleem; u draait de verstelbare hanglamp gewoon naar een kant waar u er minder last van heeft.

Interieurstijlen en een verstelbare hanglamp

Een verstelbare hanglamp ziet er over het algemeen erg modern en strak uit. Het armatuur is strak en minimalistisch en meestal uitgevoerd in rvs. Door zijn minimalistische vormgeving en de combinatie van de sfeervolle kap past deze hanglamp verstelbaar in vele interieurstijlen. De keuze van de kap zal een bepaalde stijl juist versterken. Een gladde, aluminium kap zal de verstelbare hanglamp juist moderner maken terwijl een stoffen kap met blender de verstelbare hanglamp juist wat landelijk of klassieker maakt. De keuze in kappen van verstelbare hanglampen zijn enorm. Zo zijn er verstelbare hanglampen met stoffen kappen in diverse kleuren mogelijk. Er zijn ook verstelbare hanglampen met kunststof of aluminium kappen verkrijgbaar. De stoffen kappen van de verstelbare hanglampen zijn ook in diverse modellen leverbaar. Zo zijn er dubbele kappen, er liggen dan twee kappen over elkaar heen wat extra sfeer geeft. Ook kunt u kiezen voor kappen die met een blender worden geleverd. Deze verdelen het licht mooi egaal en voorkomen hinderlijke inkijk. Welke verstelbare hanglamp u ook zoekt, u vindt het vast in ons uitgebreide assortiment.

Verstelbare hanglampen met led verlichting

Verstelbare hanglampen worden geleverd met een grote fitting. De fitting zit aan het frame en de kap wordt eraan vastgedraaid. Een verstelbare hanglamp wordt dus niet geleverd met ingebouwd led. Toch is led gebruik wel mogelijk. Er zijn tegenwoordig lichtbronnen op de markt in de vorm van een gloeilamp maar voorzien van led verlichting. Op deze manier is het verbruik van een verstelbare hanglamp laag en gaat deze erg lang mee zonder de lamp te moeten wisselen. Een ander voordeel is dat het armatuur niet heet wordt. De kleur van de kap blijft hierdoor kleurecht.

Dimbare verstelbare hanglampen

Een verstelbare hanglamp moet natuurlijk functioneel zijn maar ook erg sfeervol. Om voor alle sfeermomenten de juiste licht warmte te creŽren raden wij u aan om gebruik te maken van een muurdimmer. De muurdimmer moet wel geschikt zijn voor het type lichtbron dat u gebruikt. Niet alle lichtbronnen zijn te dimmen en voor de meeste lichtbronnen is het gebruik van een Tronic dimmer noodzakelijk. Mocht u hier interesse in hebben dan raden wij u aan deze gelijk te bestellen zodat u zeker bent van sfeervolle verlichting van uw verstelbare hanglamp.

Verstelbare hanglamp in enkelvoud of meervoud?

In ons assortiment vindt u naast de een lichts modellen ook dubbele modellen verstelbare hanglampen. Deze verstelbare hanglampen hebben een dubbel armatuur en bieden plaats aan twee kappen. Dit is erg handig voor als u bijvoorbeeld een hele grote eettafel heeft. We hebben zelfs in het assortiment verstelbare hanglampen in een XXL uitvoering. Kijkt u eens rustig rond en laat u verbazen over de mogelijkheden van een verstelbare hanglamp.