Wandkapstokken (26)

Een huiselijke sfeer wordt bereikt door het samenspel van veel elementen die zorgen dat uw woning de look krijgt die u ervan verwacht. Echte stijl zit in de details en ook design wandkapstokken dragen hier zeker hun steentje aan bij.

Wandkapstokken

Natuurlijk is een kapstok meer dan zomaar iets waar u uw jas aan kunt hangen: het geeft een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw huis en biedt naast functionaliteit ook een stijlvolle look.

Verschillende soorten wandkapstokken

Naast de basis kapstokken zijn er natuurlijk modellen die heel wat meer te bieden hebben. Er zijn grote en kleine kapstokken beschikbaar. Er zijn metalen kapstokken met wel 10 haken, voor meer hangruimte, die zeker een meerwaarde geven aan uw hal of gang. Daarnaast zorgen moderne kapstokken, bestaande uit bijvoorbeeld rvs of beton een stoere en industriŰle look. Betonnen wandkapstokken zijn erg trendy. Een betonnen kapstok geeft een stoere uitstraling aan uw hal. Ook kapstokken met een RAW uitstraling zien we steeds meer. RAW wil zeggen een grof uiterlijk dat zo dicht mogelijk bij het originele materiaal ligt. Dit kan beton zijn maar ook bijvoorbeeld staal. Door voor RAW of beton te kiezen bent u verzekerd van een stoere kapstok in uw interieur. Voor wie het liever wat luchtiger houdt kunnen minder zware modellen voor voldoening zorgen. Hoewel ook de lichtere modellen uit staal zijn gemaakt zorgt een polyurethaanlak voor een groot glanseffect. Hierdoor krijgt de kapstok een fijner en meer afgewerkt uiterlijk.

Extra voordelen van wandkapstokken

Een kapstok met een speciale legruimte boven -of onderaan geeft natuurlijk de unieke meerwaarde die verlangt wordt: zo dienen deze wandkapstokken niet enkel meer om jassen aan op te hangen, maar kunt u ook hoeden, paraplu's en zelfs schoenen kwijt. Daarbij zijn veel van de kapstokken zelfs ideaal voor kleine kinderen dankzij de reeks haken die onderaan de constructie aanwezig zijn.