Onze winkel is op Hemelvaartsdag geopend van 10 tot 17 uur. Onze helpdesk is de gehele dag gesloten.

Zilver (12)

Uw huis een volledig nieuwe look geven vraagt om wat inrichtings -en decoratiewerk. Naast het juiste meubilair horen daar ongetwijfeld ook nieuwe lampen bij die perfect uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Zilver lampen zijn er in alle stijlen en maten en kunnen bijdragen aan de perfecte sfeer die u in uw huis teweeg wilt brengen. Deze zilver lampen brengen het beste in uw huis naar boven dankzij hun stijlvolle uitstraling en unieke design en zijn goed combineerbaar bovendien.

Zilver hanglampen

Het creren van de ideale woonsfeer begint met de juiste hanglampen. Dit kan bijvoorbeeld met zilveren lampen. Zilveren lampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Vintage is erg trendy en deze stijl vindt u ook terug in het assortiment zilveren lampen. Zo zijn er bijvoorbeeld zilveren lampen voorzien van kunststof details waardoor de vintage stijl wordt versterkt. Voor een nostalgische sfeer kunt u ook slagen in zilveren lampen. Stoffen kappen in een zilver kleur geven een chique en rijke uitstraling en passen goed in klassieke, nostalgische sferen.

Zilver kroonluchters

Een klassieke woonkamer wordt sfeervol versterkt door het gebruik van een kroonluchter. Of u nu houdt van een klassiek en opvallend design dat meteen de aandacht trekt of liever een eenvoudige kroonluchter kiest, beide laten zich goed plaatsen in authentieke, landelijke sferen. Met een zilver kroonluchter zijn de mogelijkheden zeer divers. Klassieke kroonluchters kunnen moderne toevoegingen geven aan het interieur. Zo zijn er kroonluchters in strakke afwerking verkrijgbaar welke zijn uitgevoerd in een oud zilver kleur. Of kroonluchters zijn voorzien van een stoffen kap waar het licht sfeervol doorheen schijnt. Ondanks de moderne lijn van deze kroonluchters blijven zij sfeer en gezelligheid toevoegen aan menig interieur.

Zilver tafellampen

Tafellampen zijn vooral bedoeld als sfeervolle verlichting. Ook hier is een keuze voor tafellampen in een zilverkleur een fraaie keuze. In combinatie met de juiste lichtbron wordt rust en gezelligheid verkregen in het interieur. Kijkt u voor de mogelijkheden maar eens in het assortiment tafellampen zilver.

Onze winkel is op Hemelvaartsdag geopend van 10 tot 17 uur. Onze helpdesk is de gehele dag gesloten.