• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Lampen Chroom

De juiste verlichting vinden voor uw interieur is niet altijd even makkelijk. Verlichting is een verlengstuk van uw smaak in uw woning. Lampen geven karakter aan uw interieur. Houdt u van landelijke gezelligheid, vintage design of moderne vormen? Voor elke stijl kunt u terecht bij Rietveld licht. Wilt u uw stijl iets meer benadrukken? Denk dan eens aan chroom accenten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Chroom
  • op vooraad
  • niet op voorraad

32 Artikelen gevonden

Alle 32 artikelen getoond.

De verlichting die bij u past

Chroom is voor veel lampen een mooi toegevoegd detail maar toch denken mensen vaak dat het niet past bij hun interieur. Het zorgt echter voor een rijke en chique uitstraling.

Chroom is een materiaal met een lange historie.

Chroom werd in de 18e eeuw ontdekt en eerst beschreven als Siberisch rood lood. De naam komt van het Griekse woord Chroma en werd gegeven vanwege de grote verscheidenheid aan kleuren bij chroomverbin­dingen. Het grote voordeel van chroom legeringen is dat ze zeer hard zijn en goed bestand tegen corrosie.Tegenwoordig wordt echt chroom bijna nooit meer toegepast. Wel worden materialen verchroomd zodat dezelfde uitstraling wordt verkregen voor een relatief veel goedkopere prijs. Chromen lampen zijn dus bijna altijd verchroomd. Ze komen voor in elke groep lampen. Zelfs voor buiten hebben wij chroom lampen ter beschikking.

Hanglamp chroom of kroonluchter chroom?

Op heel wat plaatsen in uw interieur heeft u verlichting nodig. In veel gevallen is het de bedoeling om een gedeelte uit te lichten, bijvoorbeeld een eettafel. Bij RietveldLicht bieden we u daarom een uitgebreide keuze aan zowel functionele als decoratieve verlichting.Op zoek naar een hanglamp chroom of kroonluchter chroom? Kijk gerust in ons assortiment om de juiste keuze te maken.

Vloerlamp chroom of tafellamp chroom?

Wilt u een hoek op de grond of plafond uitlichten? Dan bieden vloerlampen hiervoor een oplossing. Deze manier kan ook gebruikt worden om zeer lokaal te verlichten, bijvoorbeeld met behulp van een tafellamp. Meestal zal het verlichtingselement zelf daarbij extra opvallen, maar dat kan juist erg leuk zijn als unieke eyecatcher. Chroom is hierbij een slimme keuze en past bij elk interieur. Vloerlamp chroom of tafellamp chroom? Bij RietveldLicht is de keuze ruim.

Wandlamp chroom of inbouwspot chroom?

Voor verlichtingseffecten op de muren kunt u dan weer gebruik maken van een wandlamp chroom of inbouwspot chroom. Een wandlamp kan een spel van licht en schaduw creëren op een muur. Een inbouwspot wordt dan weer gebruikt om zeer plaatselijk en gericht te schitteren. Ook hier kan het gebruik van chroom de intensiteit en de schittering benadrukken. Wandlamp chroom of inbouwspot chroom? Klik verder door om de juiste keuze te maken voor uw woning. Bij RietveldLicht vindt u de verlichting die bij u past. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.