• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Landelijke buitenverlichting

Zit u graag in de tuin, en leeft er op mooie dagen het liefst de hele dag. Dan heeft u vast een ook fijne tuin, die helemaal past bij uw smaak en het gebruik. We zien steeds meer tuinen die een verlengstuk zijn van de woonruimte binnen. Tuinen met loungeplekken, buitenkeukens en overkappingen. Aandacht voor de aankleding van de tuin gaat vandaag de dag ook verder dan het groen en de tegels. Buitenlampen zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe tuin en bij Rietveld Licht vindt u verlichting in verschillende stijlen. In onderstaande selectie vindt u onze prachtige landelijke buitenverlichting.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

60 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 24 artikelen

Landelijke woonstijl

Een landelijke woonstijl biedt heel veel ruimte voor interpretatie. Klassiek, bohemien, stoer, u bepaalt de richting. Er zijn veel mooie nieuwe spullen te vinden in deze stijl, maar ook bij kringloopwinkels, rommelmarkten en natuurlijk brocanterieën kunt u uw hart ophalen. Beetje oud, wat sleets, het maakt het alleen maar mooier. Krijtverf, mooie stoffen, hout in de landelijke woonstijl is alle ruimte voor creativiteit en eigenheid. In onze collectie landelijke buitenlampen hebben we die vele verschillende interpretaties overgenomen, het assortiment gaat van nostalgisch naar modern, maar allemaal met een landelijke touch. Kiest u toch liever voor een andere stijl, kijk dan bij alle buitenlampen en selecteer eventueel de stijl van uw keuze in het selectiemenu. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment.

Zuinige buitenverlichting

Led staat voor light-emitting diode en het bestaat al sinds 1962. De eerste jaren was het licht alleen geschikt om te gebruiken in signaallampjes, pas eind jaren negentig werd het doorontwikkeld tot een bruikbare lichtbron. Vandaag de dag is led een hele gangbare lamp en verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Led is zo populair omdat het een zuinige oplossing is, goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. De aanschafkosten liggen hoger dan we van de gloeilamp gewend zijn, maar de levensduur is veel langer en het verbruik lager. De aanschafkosten zijn dus snel terugverdiend. De meeste van onze landelijke buitenlampen zijn zeer geschikt voor led-verlichting. In de specificaties zie je welke lamp passend is en je kunt deze ook direct meebestellen, dat is wel zo handig.