Slaapkamer

Bij de aanschaf van verlichting is het erg belangrijk om te kijken naar uw persoonlijke wensen. Ook voor de slaapkamers in uw huis is dat belangrijk. Slaapkamer lampen kunnen een diversiteit aan functies hebben. Zoekt u slaapkamer lampen als algemene verlichting, als verlichting boven uw kledingkast of wellicht sfeerverlichting?

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

1561 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1525 producten

Functionele slaap kamerlampen

Slaapkamer lampen kunnen een belangrijke functie hebben. Afhankelijk van uw grote en inrichting zijn slaapkamer lampen erg belangrijk. Vaak is er in een slaapkamer maar een lichtpunt aan het plafond waar een plafondlamp wordt geplaatst. De plafondlamp moet voldoende licht geven om de hele kamer te verlichten maar ook geschikt zijn om bijvoorbeeld gemakkelijk de inhoud van kledingkasten te kunnen bekijken. Sommige mensen kiezen ervoor om spots aan of in het plafond te verwerken. Zo kunt u elke spot afzonderlijk richten. Ook spots kunnen dus prima gebruikt worden als functionele slaapkamer lampen. Naast een centrale slaapkamer lamp zijn ook bedlampen en wandlampen een goede mogelijkheid als sfeerverlichting.

Sfeervolle slaapkamer lampen

Slaapkamer lampen kunnen ook een sfeerverhogende functie hebben. Zacht en sfeervol licht zorgt dat u ontspant en tot rust komt. Goede, sfeervolle slaapkamer lampen dragen dus bij aan ontspanning en uiteindelijk ook een beetje aan uw nachtrust. Zacht licht is ook gewenst als u nog even wilt lezen en uw partner niet wenst te storen. Dat geldt natuurlijk ook voor de momenten dat u er ‘s nachts even uit wilt gaan zonder teveel verlichting te gebruiken. Sfeervolle slaapkamer lampen zijn vaak wat kleiner en passen daardoor goed op uw nachtkastje of achter / naast uw bed aan de wand. Sfeervolle slaapkamerlampen hoeven niet perse klassiek van model te zijn. Zelfs strakke, moderne slaapkamerlampen kunnen bijzonder sfeervol zijn in gebruik.

Led slaapkamer lampen

Slaapkamer lampen zijn in diverse stijlen en uitvoeringen beschikbaar. Slaapkamerlampen voorzien van led verlichting zijn wel de meest trendy groep. Welke stijl slaapkamerlampen u ook kiest, u zult ledverlichting vaak zien langskomen. Led slaapkamerlampen zijn erg zuinig en staan bekend om de lange levensduur. Tevens worden de armaturen niet heet en dat is fijn met het oog op bijvoorbeeld jongere kinderen die ook de beschikking hebben over een lampje op of aan het bed.

Dimbare slaapkamerlampen

Er is ook een mogelijkheid om functionaliteit te combineren met sfeer. Er zijn namelijk slaapkamer lampjes die zich gemakkelijk laten dimmen. Hierdoor kunt u de lichtsterkte aanpassen op de momenten dat u dat graag wilt. Er zijn zelfs dimbare slaapkamer lampjes welke voorzien zijn van een touch dimmer. Door middel van een simpele aanraking op het armatuur van de slaapkamer lampjes zal de dimmer feller of minder fel gedimd worden. Ook het aan- en uitzetten gaat op dezelfde manier. Naast touch dimmers zijn er natuurlijk ook slaapkamer lampjes die nog voorzien zijn van een dimknopje op de lamp zelf. Er zijn zelfs wandlampjes die gebruikt worden aan de wand achter uw bed en voorzien zijn van twee soorten verlichting. De wat fellere verlichting of een klein leeslampje dat zit bevestigd aan een flexibele arm. Zo kunt u de lichtbundel heel gericht boven uw boek laten schijnen maar is dit niet hinderlijk voor uw partner. Dit type slaapkamer lampjes zijn ook verkrijgbaar in dimbare als niet dimbare variaties.

Trendy slaapkamer lampen

Als u googled op; lamp slaapkamer zult u een enorm aanbod zien in slaapkamer lampen. Als u eenmaal op Rietveldlicht bent geland zult u ook hier een fraaie selectie vinden. Bijzonder is dat wij niet alleen de standaard slaapkamer lampen laten zien maar ook andere meer trendy voorbeelden als lamp slaapkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een touwlamp of fittinglamp als lamp voor boven uw nachtkastje? Als lamp slaapkamer is dit momenteel meer dan trendy. Zeker in combinatie met een verrassend sfeervolle lichtbron is dit zeer geschikt als trendy lamp slaapkamer!