Spots

Met opbouw- en inbouwspots kunnen lichtbundels afgebakend en gericht worden op een speciale hoek of plek. Ze bieden u de mogelijkheid om binnen elke leefruimte in uw huis de verlichting effectief en decoratief in te zetten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

287 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 251 producten

Spots

Denk aan halogeen spots en led spotlampen die zorgen voor sfeer en stijl in de woonkamer, maar ook verlichting op de gewenste plek in de badkamer. Spots keuken kunnen zich richten op uw werkbladen, het aanrecht en keukenkastjes. Spots kunnen ook praktisch worden ingezet als lichtbron boven het bureau of boven uw nachtkastje. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als design spot voor schilderijen of als buitenlamp om een specifiek gebied te verlichten. Voor elk doel en elke ambitie hebben we de juiste spots in elke gewenste prijsklasse.

Spots in uiteenlopende stijlen, modellen en kleuren

Is uw woning klassiek, landelijk, modern of minimalistisch ingericht? Of heeft u juist een unieke, eigen stijl ontwikkeld? Ons assortiment spots is zo ruim en veelzijdig dat u voor alle interieurstijlen de ideale verlichting tegenkomt. U kunt kiezen uit modellen met enkele lichtbron of spots met meerdere lichtbronnen. Ook de verstelbaarheid (kantelbaar, draaibaar of flexibele arm) kunt u bij de selectie afstemmen op de functie van de spots in de woning. Aluminium is vanwege het minimale gewicht en de roestbestendigheid een veelgebruikt materiaal voor spots. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald type lichtbron, is het aanbod bij RietveldLicht ruim. Naast een diversiteit aan eigentijds designs voor gloeilampen en spaarlampen treft u in de webshop een uitgebreide collectie halogeen spots en spots met led lampjes als lichtbron.

Led spots, led spots dimbaar en led spot badkamer

Led spots hebben een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan de verlichting van leefruimten. De lampjes zijn zo energiezuinig dat ze vrij gebruikt kunnen worden als aanvulling op uw interieur. In de woonkamer, eetkamer, keuken en in een wat ruimere badkamer kunt u met led spotlampen een persoonlijke ambiance creƫren. En met de verschillende kleurtemperaturen van leds kan worden bepaald hoe warm of koel de ruimte wordt ervaren. Ledspots dimbaar bieden hierbij de mogelijkheid om de lichtsterkte makkelijk te versterken of te verlagen. De spots in de woonkamer kunnen gedimd worden wanneer de televisie aan staat. Zo kunnen badkamer spots, spots keuken of een design spot voluit worden gezet op momenten dat het nodig is.

Doelgericht naar spots zoeken met behulp van filters

We maken het gemakkelijk voor u om de perfecte spots voor uw huis uit te kiezen. Met de filters op onze site kunt u het enorme aanbod verkleinen en selecteren op onder meer stijl, vorm, kleur, materiaal, verstelbaarheid en lichtbron. Zoekt u bijvoorbeeld naar led spots voor de badkamer in een witte kleur met een warme lichtkleur. Hierna kunt u led spot badkamer eventueel nog verder filteren op waterbestendigheid (afdichtingsklasse), dimbaarheid en natuurlijk ook op de prijs. Voor elk budget hebben we de beste spots in ons assortiment en maken het u ook nog eens eenvoudig om de juiste verlichting te vinden.