• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Opbouwspots

Helder licht, subtiele lamp; dat is spotlicht. Spotjes zijn veelal klein en vragen weinig aandacht, terwijl ze tegelijkertijd voor fel licht zorgen. Deze lampen zijn ideaal om iets uit te lichten of om bij te lichten. Ze doen het goed door het hele huis; in de slaapkamer, de keuken, de woonkamer, de bijkeuken. En dat een spot meer kan zijn dan een eenvoudige armatuur met een lampje erin, bewijst deze prachtige collectie. Voor ieder interieur is er een passende spot die de woning laat stralen, dus ook uw huis.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Spots
  • op vooraad
  • niet op voorraad

213 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 177 producten

Spotjes in stijl

Omdat iedereen zijn eigen ideeën heeft over wat mooi is, hebben wij gekozen voor een grote diversiteit in de collectie. Spotlicht draagt pas echt bij als het niet alleen goed licht is, maar wanneer de lamp zelf mooi past bij de inrichting. Houdt u van strak, landelijk, stoer, retro, Oosters of een hele andere stijl? In deze collectie vindt u ongetwijfeld een spot die helemaal past bij uw wensen. De stijl, en andere variabelen, kunt u aangeven in het keuzemenu bovenaan deze pagina. U kiest dus zelf hoe het overzicht eruit ziet en hoe breed u oriënteert. Denk bij de selectiemogelijkheden niet alleen aan stijl, kleur en materiaal. Ook de functionaliteiten zijn bepalend voor uw keuze, zoals de fittingmaat, de lichtbron (led-lamp, spaarlamp, …), of de lamp dimbaar moet zijn, op afstand te besturen. Wilt u liever alles zien en rustig door het gehele assortiment scrollen. Natuurlijk ook helemaal prima, dan laat u het keuzemenu voor wat het is. U bepaalt.

Showroom

Online winkelen heeft vele voordelen, maar het nadeel is natuurlijk dat u het artikel niet eerste even met eigen ogen kunt zien. Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. Toen we in 2006 onze webwinkel op hebben gericht, kozen we heel bewust voor het voortbestaan van onze showroom. Op deze manier geven wij u en al onze andere klanten de ruimte om de verschillende verlichting in een mooie, huiselijke setting te bekijken. Bovendien lopen onze professionals rond met antwoorden en adviezen. U bent van harte welkom.