• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Spots

Spotjes; ze zijn subtiel en geven helder licht. Daarmee zijn spots de ideale basis als het aankomt op verlichting. De spot is meestal klein, vraagt weinig aandacht en gaat hierdoor naadloos op in het interieur. Ondertussen zorgt deze subtiele lamp voor fel licht. Ideaal om dat mooie schilderij uit te lichten en extra aandacht te geven aan de tegelwand in de keuken. Met spots heeft u altijd voldoende licht in huis. In huis ja, want spotverlichting kan echt in elke kamer; in de slaapkamer, de keuken, de woonkamer, de bijkeuken. En dat een spotlamp meer is dan een basic armatuur met een lampje erin, bewijst onze collectie. Wij hebben voor elk interieur een passende spot! Welke spotlamp straalt straks bij u thuis?

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Spots
  • op vooraad
  • niet op voorraad

286 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 250 artikelen

Spotjes kopen?

Spotjes kopen? Wij bieden u een ruim assortiment spots aan. En ziet u nu door de spots het licht niet meer, dan helpen de filters op onze website u vast op weg. Wilt u een enkele spot of een dubbele spot of misschien wel een 3-lichts spot in uw slaapkamer? Geef het aan met de filters en er wordt een overzichtelijke selectie met licht spots voor u gemaakt. Handig! U kunt uiteraard ook de gewenste kleur aangeven. Op die manier vindt u bijvoorbeeld alle zwarte spots, witte spots, gouden spots of alle spots van aluminium.

Dimbare spots

Met dimbare spots (en een dimmer) bepaalt u zelf de sfeer in huis. En dat niet alleen; met een dimmer heeft u het perfecte licht op elk moment van de dag. Van leeslicht naar sfeerlicht in een handomdraai. Welke dimmer u nodig heeft? Bij alle spotlichtjes in ons assortiment wordt u verteld welke dimmer geschikt is. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u met plezier aan de (voor u) ideale spot!