• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Plafondlampen

Een plafondlamp in de woonkamer is ideaal als basisverlichting. Het is de lamp die we als eerste aan doen als we thuiskomen. Maar dat plafondlampen vooral functioneel zijn, betekent natuurlijk niet dat de lamp basic moet zijn. Pak uit met een gouden plafondlamp of kies voor een plafondlamp die industrieel is en perfect past in een stoer en landelijk interieur. Een plafondlamp voor de slaapkamer kopen? Kies een plafondlamp van natuurlijke materialen voor een serene sfeer, zoals een plafondlamp van hout. Ook leuk voor in die hippe kinderkamer. De plafondlamp is onmisbaar en als u er dan toch één nodig heeft, kies er dan één die gezien mag worden!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

697 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 661 producten

Zwarte plafondlampen

Een zwarte plafondlamp kopen? Dat is een goed idee! Door zwarte accenten toe te voegen aan uw interieur, krijgt uw inrichting karakter! Een zwarte plafondlamp past in elke woonstijl en in elke ruimte. Ze zijn niet voor niets zo populair. Zwarte lampen passen perfect in een stoer en industrieel interieur, maar ook in een japandi of landelijke woonstijl doet de zwarte lamp het goed. Kiest u voor zwarte plafondspots, een zwarte plafondlamp van metaal of toch voor een ronde zwarte plafondlamp van stof? Want niet alleen de kleur van een plafondlamp is sfeerbepalend, ook de vorm en het materiaal speelt een belangrijke rol. Kijk eens naar onze zwarte plafondlampen en laat u inspireren.

Plafondlamp in de woonkamer

Plafondlampen in de woonkamer, u kunt er alle kanten mee op; kiest u voor groot, klein, zwart, wit, goud. Kiest u voor hout, metaal, stof? Wij hebben plafondlampen in verschillende stijlen en maten. Een kleine plafondlamp of een grote plafondlamp, wat kiest u in de woonkamer? Natuurlijk is het een kwestie van persoonlijke smaak, maar een grote plafondlamp kan -in tegenstelling tot wat veel mensen denken- ook heel goed in een kleine ruimte. Sterker, een kleine plafondlamp legt juist de nadruk op hoe klein een ruimte is. Door een statement te maken en te kiezen voor een grote plafondlamp, lijkt de ruimte groter. Een grote plafondlamp hoeft ook niet veel ruimte in beslag te nemen. Ideaal dus. Gebruik ons handige keuzemenu om plafondlampen voor in de woonkamer te bekijken. Of plafondlampen voor in de slaapkamer. We hebben voor u verschillende plafondlampen per ruimte geselecteerd. En komt u er toch niet uit? Neem gerust contact op met onze helpdesk. Ons team helpt u graag!