• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Plafonnières

De lampen die aan het plafond hangen hebben vaak een praktische functie; goede, heldere verlichting. Dat een lamp vooral een praktisch nut heeft, betekent voor Rietveld Licht niet dat deze saai of onopvallend moet zijn. Plafondlampen mogen gezien worden, zeker als het er een is uit deze collectie. De kracht van ons assortiment zit hem in de hoge kwaliteit, tegenover vriendelijke prijzen én de verscheidenheid in kleuren, modellen, materialen en stijlen. U vindt hier dus ongetwijfeld een plafondlamp die past in uw interieur.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

683 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 647 producten

Geschikt voor diverse ruimtes

Plafondlampen branden vaak meer en langer dan andere lampen, vanwege die praktische functie. Dat betekent dat er extra aandacht is voor de duurzaamheid. Het merendeel van de lampen werkt op led-verlichting. Deze heeft een lange levensduur en verbruikt weinig stroom. Wilt u de lamp ook gebruiken als u behoefte heeft aan wat zachter licht, kies dan voor dimbare plafondverlichting. In het keuzemenu boven de collectie, kunt u eenvoudig variabelen selecteren om zo tot een selectie te komen die voldoet aan uw wensen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale sectie met plafondlampen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Showroom of plafondlamp direct bestellen

Wilt u de lampen eerst in het echt zien, voordat u ze besteld en aan uw eigen plafond hangt? In onze showroom in Sliedrecht krijgt u een duidelijk beeld wat onze lampen voor uw interieur kunnen doen. Naast dat de collectie in een huiselijke setting is opgenomen, lopen onze professionals rond om u desgewenst van advies te voorzien. Bent u na het zien van deze website al zeker van uw keuze? Bij ons bestelt u eenvoudig, tegen de laagste prijsgarantie en zonder verzendkosten. Wij leveren snel, omdat we een grote eigen voorraad hebben. Zo geniet u al snel van uw nieuwe plafondlamp.