• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Plafondlampen

Een plafondlamp in de woonkamer is ideaal als basisverlichting. Het is de lamp die we als eerste aan doen als we thuiskomen. Maar dat plafondlampen vooral functioneel zijn, betekent natuurlijk niet dat de lamp basic moet zijn. Pak uit met een plafondlamp in goud of kies voor een plafondlamp die industrieel is en perfect past in een stoer en landelijk interieur. Een plafondlamp voor de slaapkamer kopen? Kies een plafondlamp van natuurlijke materialen voor een serene sfeer, zoals een plafondlamp van hout. Ook leuk voor in die hippe kinderkamer. De plafondlamp is onmisbaar en als u er dan toch een nodig heeft, kies er dan één die gezien mag worden!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

683 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 647 producten

Geschikt voor diverse ruimtes

Plafondlampen branden vaak meer en langer dan andere lampen, vanwege die praktische functie. Dat betekent dat er extra aandacht is voor de duurzaamheid. Het merendeel van de lampen werkt op led-verlichting. Deze heeft een lange levensduur en verbruikt weinig stroom. Wilt u de lamp ook gebruiken als u behoefte heeft aan wat zachter licht, kies dan voor dimbare plafondverlichting. In het keuzemenu boven de collectie, kunt u eenvoudig variabelen selecteren om zo tot een selectie te komen die voldoet aan uw wensen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale sectie met plafondlampen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Showroom of plafondlamp direct bestellen

Wilt u de lampen eerst in het echt zien, voordat u ze besteld en aan uw eigen plafond hangt? In onze showroom in Sliedrecht krijgt u een duidelijk beeld wat onze lampen voor uw interieur kunnen doen. Naast dat de collectie in een huiselijke setting is opgenomen, lopen onze professionals rond om u desgewenst van advies te voorzien. Bent u na het zien van deze website al zeker van uw keuze? Bij ons bestelt u eenvoudig, tegen de laagste prijsgarantie en zonder verzendkosten. Wij leveren snel, omdat we een grote eigen voorraad hebben. Zo geniet u al snel van uw nieuwe plafondlamp.