• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Buitenlampen met schemersensor

De verlichting bij de voordeur, in de achtertuin, onder de overkapping of onder de carport maakt de omgeving veiliger. De buitenlamp met schemersensor gaat vanzelf aan als het nodig is en zorgt er dus voor dat u altijd licht heeft als u thuiskomt of weggaat. Als het de zon niet is, dan is het de buitenlamp. Bijkomend voordeel is dat goede buitenverlichting de drempel voor ongewenste gasten hoger maakt. Bent u eigenlijk op zoek naar een lamp die alleen aangaat als er beweging is, kijk dan bij ons assortiment met een sensor.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

78 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 42 artikelen

Praktisch en mooi

De buitenlamp met dag- en nachtsensor mag dan vooral een praktisch nut hebben , het betekent niet dat deze er niet mooi uit kan zien. Het assortiment op deze pagina bevat vele lampen, in verschillende stijlen. In het keuzemenu bovenaan de pagina geeft u eenvoudig uw voorkeuren aan voor een selectie op maat. Past een landelijke buitenlamp met schemersensor helemaal bij uw tuin of is een modern exemplaar beter op zijn plek? Voor welke lamp u ook kiest, bij Rietveld Licht kiest u altijd voor kwaliteit en een mooie vormgeving. Bovendien bieden wij gegarandeerd de laagsteprijsgarantie en het verzenden is gratis. Praktisch kan dus mooi zijn en ook nog eens heel voordelig.

Lampen met schemersensor in de showroom

Al sinds 2006 hebben wij een webshop, inmiddels ook in verschillende Europese landen. We zagen direct de voordelen van online winkelen; altijd en overal bereikbaar. En met de laagsteprijsgarantie, hoge kwaliteit en gratis verzending, maakt dat onze verlichting al in vele tuinen en onder vele carports te vinden is. We begrijpen ook dat veel mensen het nog steeds prettig vinden om de tuinlampen eerst in het echt te zien. Bij iedere lamp in de webshop staat aangegeven of deze ook te zien is in de showroom. U bent natuurlijk altijd welkom, om een specifieke lamp te bekijken, inspiratie op te doen of u vrijblijvend te laten adviseren.