Badkamer

Een keuze in badkamerverlichting is niet eenvoudig. Zoekt u een plafonniere, (inbouw)spots, een spiegellamp of led badkamerverlichting? RietveldLicht heeft een enorm assortiment. Het vinden van de juiste badkamerlamp of spots is erg belangrijk omdat het de sfeer en functionaliteit van uw badkamer beïnvloed.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

324 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 288 producten

Badkamerverlichting moet functioneel zijn en bovendien ook sfeer geven. Elke badkamerlamp heeft andere eigenschappen. Niet alleen vorm en lichtbron maken het verschil maar ook de IP waarde. De badkamerverlichting moet beschermd zijn tegen vocht. De mate van bescherming wordt aangegeven met de hoogte van de IP waarde. De inbouwspots en verlichting voor badkamerlampen wordt hierop goed beoordeeld door ons. Het assortiment heeft diverse armaturen waarin verschillende lichtbronnen kunnen voorkomen zoals led verlichting, spaarlampen, halogeen verlichting of GU10 lichtbronnen. Spiegelverlichting, scheerspiegels en make-up spiegels kunt u ook vinden in ons ruime assortiment badkamerverlichting.

Badkamer plafonniere van alle tijden

De badkamer plafonniere is nog steeds één van de meest gekozen plafondlamp in ons badkamerverlichting assortiment. Meestal wordt deze geplaatst als centraal lichtpunt in de ruimte. Een plafonniere verlicht een groot gedeelte van de ruimte maar meestal worden nog extra lampen gebruikt om een bepaalde stijl wat meer te accentueren. Design lampen zullen bijvoorbeeld een moderne stijl benadrukken terwijl klassieke lampen vaak extra sfeer en gezelligheid met zich mee brengen.

Badkamer spots voor het juiste accent

Men kiest steeds vaker voor spots als keuze in badkamerverlichting. Badkamer spots zijn er in veel verschillende soorten en maten. Met badkamer spots creëert u vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om op één plek een lamp met verschillende spots te bevestigen. U kunt dan de spots vanuit één punt de spots zo draaien en kantelen dat er een nadruk wordt gelegd op bijvoorbeeld de wastafel, de douche of het bad. U kunt er ook voor kiezen om meerdere spots te verdelen over het plafond of de wand. Daarnaast kunt u er voor kiezen om inbouwspots te plaatsen als spot in uw plafond. Zelfs spots in de vorm van wandlampen zijn bij ons in de categorie badkamerverlichting te verkrijgen. U kunt het zo gek niet bedenken als het gaat om ons ruime assortiment badkamer spots.

Inbouwspots badkamer voor een luxe uitstraling

Wanneer de keuze uitgaat naar luxere badkamerverlichting, komt u al snel terecht bij inbouwspots voor in de badkamer. Doordat de inbouwspots in het plafond worden weggewerkt, wordt de badkamerverlichting daadwerkelijk een onderdeel van de ruimte. Het licht van de badkamerverlichting kan op één of meerdere plekken uit het plafond komen met inbouwspots. Badkamerlampen kunnen worden ingebouwd op alle mogelijke manieren, bijvoorbeeld in het midden van de badkamer, boven de toilettafel, boven het bad of zelfs in de douche. Het is maar net waar er badkamerverlichting gewenst is. Wanneer u aan het verbouwen bent is het verstandig deze inbouwspots direct in te bouwen als badkamerverlichting. Zonder verbouwing is plaatsing achteraf erg lastig en vrijwel alleen mogelijk als men werkt met een verlaagd plafond of met bestaande gaten van de eerder aanwezige inbouwspots.

Led spots badkamer: badkamerlampen van nu

Led verlichting is in volle ontwikkeling. Led verlichting is vaak heel klein en wordt vaak strak vormgegeven. Meestal wordt het onopvallend verwerkt. Afhankelijk van de soort led kan de lichtopbrengst in Lumen variëren van sfeervol led licht tot een hoge, felle lichtopbrengst. Felle led spots zijn vaak erg geschikt voor in een badkamer. Daarnaast zijn led spots heel zuinig in het gebruik en gaan ze heel lang mee. Led lampen hebben het imago dat ze een fel en koud licht geven. Led spots voor in de badkamer zijn echter zowel dimbaar als niet dimbaar verkrijgbaar en tegenwoordig verkrijgbaar in warmer licht rond de 2700 Lumen. U kunt dus kiezen uit diverse soorten badkamerverlichting. Led verlichting leent zich goed voor badkamerlampen.

Zie het beter met een badkamer spiegellamp

Badkamerverlichting welke niet mag ontbreken, is de badkamer spiegellamp. Voor een gemiddelde badkamer spiegel wordt veel tijd doorgebracht. Van uren in de make-up, tot snel even tandenpoetsen. Een goede badkamer spiegellamp zorgt ervoor dat de spiegel kan worden gebruikt op de manier waarop u het wilt. Is het belangrijk dat ieder detail zichtbaar is, dan kan de juiste lamp hiervoor zorgen. Heeft u liever een wat vriendelijker spiegelbeeld, dan speelt ook de juiste badkamerverlichting een belangrijke rol. Een badkamer spiegellamp kan ook worden gevonden als badkamer spot of badkamer wandlamp. Echter zijn niet alle wandlampen geschikt als spiegellamp. Neemt u dus een kijkje in ons brede assortiment en vindt een badkamer spiegellamp die perfect bij u past.

Maak de juiste keuze in badkamerverlichting

Op het gebied van badkamerverlichting moeten er veel keuzes worden gemaakt en deze keuzes zijn niet altijd even gemakkelijk. RietveldLicht heeft een geweldig assortiment badkamerverlichting waardoor er voldoende keuze is voor iedere wens en iedere smaak. Gaat het om badkamerverlichting geschikt voor aan het plafond, een wandlamp, een spiegellamp of spots? RietveldLicht biedt vele varianten. Ook led spots als badkamerverlichting zijn beschikbaar en er is keuze tussen dimbare en niet dimbare badkamerlampen. Zo kan met iedere badkamerlamp een persoonlijke sfeer worden gecreëerd en kan het voldoen aan iedere wens. Zo wordt, dankzij de juiste badkamerverlichting, deze privé plek een fijne ruimte in uw huis. Badkamerlampen kunnen besteld worden vanuit uw luie stoel, maar u kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan onze lampenwinkel in Sliedrecht waar wij klaarstaan met een persoonlijk advies op het gebied van badkamerverlichting en u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.