• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Badkamerverlichting

De badkamer is vaak het laatste vertrek waar we zijn voordat we in de slaapkamer ons bed opzoeken voor een fijne nachtrust. ‘s Morgens is het meestal ook weer de eerste kamer waar we zijn als we de slaapkamer verlaten om de dag te beginnen. Badkamerverlichting is functioneel, net als de badkamer zelf. De laatste decennia zien we echter dat er steeds meer aandacht komt voor de badkamer. Functioneel alleen is niet voldoende, het mag smaakvol zijn, inrichting en aankleding. Van praktische, frisse ruimtes, tot complete spa-aandoende sferen; de badkamer mag gezien worden.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

386 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 350 producten

Zoveel mensen, zoveel….

Wensen, inderdaad. Uiteenlopende stijlen en verschillende smaken leiden tot een grote diversiteit in ons assortiment. Strakke inbouwspots of plafondlampen, speelse wandlampen, modern design of een klassieke look. Rietveld Licht heeft het allemaal in huis. Badkamerverlichting mag conventioneel zijn, of juist een statement maken. Onze badkamerlampen zorgen in ieder geval voor het gewenste licht, helder of juist gedimd. En natuurlijk kunnen ze tegen een vochtige omgeving. Kwaliteit staat altijd voorop, samen met de juiste prijs. We bieden laagsteprijsgarantie en gratis verzenden, dat shopt wel zo prettig. Direct na kwaliteit en betaalbaarheid komt mooie vormgeving. Want wat uw smaak ook is, wij leveren u alleen het mooiste in zijn eigen categorie.

Badkamer: spiegellamp tot Philips Hue

As verlichtingspecialist vinden wij een breed assortiment zeer belangrijk, u moet tenslotte iets te kiezen hebben. U kunt zich eerst oriënteren en het gehele overzicht badkamerverlichting bekijken of u kunt, als u al weet wat u wilt, een selectie maken via het keuzemenu bovenaan de pagina. Vele varianten zijn aan te geven, waardoor u een selectie maakt die past bij uw situatie. Of het nu om stijl of praktische mogelijkheden gaat, u selecteert uw voorkeuren en u krijgt snel en eenvoudig een overzicht speciaal gericht op uw wensen. Heeft u behoefte aan iets meer houvast tijdens de zoektocht naar badkamerverlichting, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. U ziet daar de lampen en indien gewenst staan onze professionals voor u klaar om te helpen.