• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Klassieke buitenlampen

U vindt uw interieur belangrijk en houdt van een klassieke inrichting. U selecteert zowel de basisstukken als de accessoires met zorg. Het mooi om te kiezen voor bijpassende verlichting en deze door te trekken, om zo niet alleen ín huis, maar ook voor klassieke buitenverlichting te gaan. In dit assortiment vindt u prachtige klassieke lampen, geschikt voor tuin, terras, overkapping en balkon. In het keuzemenu bovenaan de pagina kunt u voorkeuren, zoals kleur en materiaal, ingeven. Natuurlijk hoeft dat niet en kunt u zich laten inspireren terwijl u de hele collectie bekijkt.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

53 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 17 artikelen

Buitenleven

Tegenwoordig zien we dat tuinen een echte verlenging zijn van de leefruimte. Waar men vroeger een buitentafel met wat stoelen en een parasol had, zijn vele tuinen nu voorzien van mooie loungehoeken (naast die eettafel die gewoon blijft). Ook buitenkeukens zien we steeds vaker, net als overkappingen en tuinkamers. Onze klassieke buitenlampen doen het goed in veel tuinen, niet alleen in de klassiekere. Een beetje nostalgie past ook prima in een strakke tuin en zorgt direct voor gezelligheid. Bent u toch op zoek naar een andere stijl, kijk dan eens in het hele assortiment tuinverlichting of selecteer de stijl van uw keuze bovenaan in het selectiemenu.

Een eigen stijl

De beste stijl is uw eigen stijl, want die past altijd. Voor de één betekent dat basisstukken en accessoires allemaal in de favoriete sfeer of kleur worden geselecteerd. Voor de ander betekent het een eclectisch plaatje, met een stijlvolle of een hele bonte mix van spullen. Stijl is vooral iets dat vrijheid mag geven, niet moet beperken. Naast klassieke tuinverlichting vindt u in ons assortiment ook klassieke binnenverlichting, maar ook andere stijlen zijn ruim vertegenwoordigd in binnen- en buitenlampen.