Wandlampen

Bent u op zoek naar een wandlamp? Wandlampen zijn verkrijgbaar in vele maten,kleuren, stijlen, en materiaalsoorten. Bij RietveldLicht vindt u de mooiste lampen die u aan de wand kunt bevestigen. Door gebruik te maken van een wandlamp bespaart u ruimte en brengt u de wanden extra tot leven.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

517 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 481 producten

Wandlampen: Ruimtebesparend en mooie designs

Bij Rietveldlicht vindt u wandlampen in alle categorie├źn. Zo ziet u direct welke modellen geschikt zijn voor bijvoorbeeld de badkamer, woonkamer of voor in de keuken.

Wandlampen keuken

Als het gaat om wandlampen keuken, is er eigenlijk vrij veel keus. Tegenwoordig zijn de keukens bijna altijd opgesteld zonder bovenkasten. Hierdoor kunt u bijzonder creatief zijn als het om wandverlichting gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is veel keus, ook met betrekking tot de verlichting soort zoals bijvoorbeeld halogeen of led. Ook in dit opzicht is er ook voldoende te kiezen zodat uw wensen worden afgestemd op uw keuken.

Wandlampen slaapkamer

In de slaapkamer is zowel sfeerverlichting als hoofdverlichting erg belangrijk.Sfeerverlichting plaatst men vaak als verlichting op het nachtkastje. Hoofdverlichting vindt men bijna altijd terug als plafondlamp of als spotjes voor bijvoorbeeld uw kledingkast. Voor indirect licht kan men ook kiezen voor wandlampen slaapkamer. Door het gebruik van de juiste lichtbron kunt u al snel al uw wensen vervullen. Wandlampen slaapkamer komen voor in allerlei soorten designs, van klassiek tot modern. U kunt de sfeer van uw slaapkamer naar wens benadrukken met de wandlamp van uw keuze.

Wandlampen badkamer

Voor wandlampen badkamer zijn vaak andere criteria belangrijk. Zo moet de lamp qua materiaal goed tegen vocht en nattigheid kunnen. In de badkamer wordt veel gedaan met water en daarom moet de lamp vochtbestendig zijn. De mate van vochtbestendigheid wordt aangegeven met een IP waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe beter de wandlampen badkamer beschermd zijn tegen tegen vocht.

Wandlamp buiten

Iets waar u misschien niet zo snel aan denkt, maar waar een wandlamp ook ontzettend handig voor is, is voor de tuin of schuur. Wandlamp buiten is een geschikte wandlamp voor als u licht wilt in uw tuin, schuur of garage. Ook deze lamp heeft weer een aantal specificaties die de normale wandlamp niet zou hebben, zodat de wandlamp buiten ook goed tegen alle weersomstandigheden kan. Zo wordt de afdichtingsklasse aangegeven met een IP waarde. Sommige van deze wandlampen voor buiten zijn voorzien van een bewegingssensor. Op het moment dat er mensen langslopen, gaat de wandlamp aan. Hierdoor verspilt u geen energie, maar heeft u toch de nodige verlichting voor buiten. Ook de wandlamp buiten komt voor in allerlei soorten en maten en kan zijn voorzien van een bewegingssensor of schemerschakelaar.

Led wandlampen

Tegenwoordig zijn de meeste lampen voorzien van led. Deze lichtsoort is erg duurzaam en zeer zuinig in gebruik. Led verlichting voldoet tegenwoordig aan alle eisen. Led verlichting is verkrijgbaar in vele kleurtinten, lichtopbrengsten en er kan ook gekozen worden voor dimbaar en vervangbaar led. Led verlichting is hierdoor een hele goede en duurzame vervanger voor de normale gloeilampen. Led wandlampen zijn dus energievriendelijk, wat prettig is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Keuzes in wandlamp

Bent u op zoek naar een wandlamp, maar weet u niet zo goed waar te beginnen? Het kan de moeite waard zijn om dan eens via internet te kijken naar overzichten van wandlamp websites, zoals RietveldLicht. Die geven vaak aan welke soorten en designs er in een wandlamp mogelijk zijn. Zo heeft u een wandlamp voor de badkamer, een wandlamp voor de woonkamer, een wandlamp voor buiten, en nog vele andere soorten. Meestal wordt ook aangegeven welke lichtbron in de lamp zit en aan de hand van foto's kunt u de wandlamp direct bekijken. Op deze manier wordt het winkelen voor een wandlamp een stuk gemakkelijker en overzichtelijker.