Tafellampen

Tafellampen zorgen voor een sfeervolle verlichting op tafel en in uw woning. Zo zijn er design tafellampen, grote -en kleine tafellampen, moderne tafellampen etcetera. Kiest u liever voor een klassieke sfeer? Dan kunt u denken aan tafellampen van hout.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

146 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 110 producten

Groot assortiment aan sfeervolle tafellampen

Of u nu op zoek bent naar een grote tafellamp of een kleine tafellamp, voor iedereen is er een perfecte lamp te vinden in ons assortiment. Een tafellamp is iets persoonlijks en creƫert een bepaalde sfeer in de ruimte. Hierdoor is het belangrijk dat de tafellamp aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Naast kleur, stijl, materiaal en afmeting is tegenwoordig ook zeker niet onbelangrijk: de lichtbron van de lamp. Daarnaast is de afmeting belangrijk, een kleine tafellamp is bijvoorbeeld perfect voor op een bureau of nachtkastje. Een grote tafellamp is weer meer geschikt voor tafels in de woon -en eetkamer. Via het menu kunt u alles vergelijken en uitzoeken. Op die manier vindt u een aanbod dat het beste past bij uw interieur Tegenwoordig zijn er prachtige, functionele tafellampen van hout te vinden. Hout geeft een warme sfeer en laat zich goed combineren met diverse kleuren en materiaalsoorten. Een houten tafellamp laat zich goed combineren in zowel klassieke, landelijke of moderne interieurstijlen. Een houten tafellamp kan namelijk op diverse manieren worden uitgevoerd. Zo zijn er tafellampen hout in de vorm van een boomstam, perfect om een natuurlijke sfeer naar binnen te halen. Een grote tafellamp van hout of toch liever een kleinere variant? Geen probleem, wij hebben vele soorten in ons assortiment.

Uw lamp morgen al op tafel?

De ideale tafellamp zoeken en vervolgens ook vinden geeft een goed gevoel, maar dan moet de lamp natuurlijk wel het liefste zo snel mogelijk op tafel komen te staan. Daarom zorgen wij ervoor dat als u voor 23:00 besteld, de lamp morgen al bij u op tafel staat. Mocht u toch liever de tafellampen zelf even komen bekijken? U bent van harte welkom in onze lampenwinkel in Sliedrecht.