• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Tafellampen

Een sfeermaker; dat is de tafellamp! Ook als de lamp uitstaat voegt dit woonaccessoire sfeer toe. De ideale lamp om mee uit te pakken. Kies een opvallende kleur of vorm en geef uw interieur net dat beetje extra. In ons assortiment vindt u tafellampen in diverse vormen en stijlen. En kleuren natuurlijk. Op zoek naar een tafellamp voor in de kinderkamer, voor op dat mooie dressoir of nachtkastje? Bekijk ons assortiment en laat u verrassen!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

247 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 211 artikelen

Tafellamp kinderkamer

Een tafellamp in de kinderkamer: Ideaal voor op het bureau, maar ook fijn op het nachtkastje of op dat leuke krukje naast het bed. Het is ook fijn om het lampje in de nacht aan te houden. Het tafellampje als nachtlampje. Kies hiervoor een dimbare tafellamp . Zo kunt u het licht aanpassen aan het moment van de dag. Leeslicht tijdens het voorlezen en zacht licht als uw kindje lekker in dromenland is. Welke tafellamp is leuk in de kinderkamer? Kies een kleine tafellamp voor op het krukje, een industriële tafellamp voor in de stoere kinderkamer of tienerkamer, een oosterse tafellamp voor een duizend-en-één-nacht sfeer of een tafellamp met bol voor de retro slaapkamer. Mogelijkheden en ideeën genoeg! Hulp nodig? Onze lichtadviseurs helpen u graag!

Tafellamp kopen

Een tafellamp kopen die past in uw woonstijl, daar kan een hele zoektocht aan vooraf gaan. Wij hebben een groot assortiment tafellampen: Witte tafellampen, zwarte tafellampen, tafellampen met geïntegreerd led, notarislampen en bureaulampen. Door gebruik te maken van onze filters bovenaan de pagina wordt de zoektocht ineens heel eenvoudig. U kunt uw stijl aangeven, of de tafellamp dimbaar moet zijn of niet, welke kleur de lamp moet hebben en van welk materiaal de lamp gemaakt moet zijn. Denk hierbij aan glas, metaal of beton. Misschien heeft u daar ook al een beeld bij. Of juist helemaal niet. Laat u dan verrassen door ons grote assortiment tafellampen.