Dimmer

Waarschijnlijk heeft u niet altijd behoefte aan hetzelfde licht. Hiervoor zijn lichtdimmers de oplossing. Lichtdimmers zijn gemakkelijk te plaatsen en helpen de sfeer te creƫren waar u naar op zoek bent.

Alle 8 producten getoond.

Lichtdimmers passen overal in huis

Door het licht te dimmen kunt u uw woning gezelliger en warmer maken. Door het licht feller te draaien kunt u bijvoorbeeld van uw werkkamer een overzichtelijke plek maken waar u goed zicht heeft op uw bezigheden wat bijdraagt tot een goede concentratie.

Led dimmer: alleen maar voordelen

In veel moderne woningen is op vele plekken led verlichting verwerkt. Dit is een mooie en moderne manier om uw huis te verlichten. Nadeel van led verlichting is dat het soms een beetje te fel kan zijn. Maar hier biedt een led dimmer de oplossing. Met een led dimmer kunt u de verlichting precies naar uw wensen aanpassen. Is het een donkere winterachtige dag? Dan draait u de led dimmer een beetje hoger en is uw huiskamer goed verlicht. Wilt u een gezellige avond doorbrengen met vrienden of familie? Of heeft u een heerlijk diner gekookt en wilt u naast het kaarslicht niet al te felle verlichting? Dan draait u simpelweg de led dimmer een beetje lager voor een gezellige en warme sfeer. Bij RietveldLicht verkopen wij verschillende soorten led dimmers. Neem eens een kijkje om te zien wat er allemaal mogelijk is. Heeft u advies nodig welke led dimmer het beste bij uw woning past? Neem dan gerust contact met ons op.

Halogene dimmers

Ook halogene verlichting staat erom bekend soms een beetje fel te zijn. Dit kan heel praktisch zijn, bijvoorbeeld wanneer u aan het werk bent of goed licht nodig heeft om een tekst te kunnen lezen. Met een halogeen dimmer kunt u uw halogeen verlichting aanpassen in sterkte geheel naar uw behoefte van dat moment. Het installeren van een halogene dimmer hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Bij de dimmers zit namelijk een duidelijke gebruiksaanwijzing en bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Neemt u eens een kijkje bij onze halogeen dimmers en ervaar hoe gemakkelijk het is om uw verlichting altijd naar wens te kunnen aanpassen.