• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Vloerlampen

In een hoek van de woonkamer of naast de bank of het bed; de vloerlamp verdient een plek in ieder huis. Als staande lamp neemt hij best wat ruimte in, dus dan kunt u ook maar beter voor een model zorgen dat gezien mag worden. In onderstaande collectie vindt u veel verschillende soorten vloerlampen. De diversiteit zit hem in afmeting, vorm, kleur en materiaal. Neemt u rustig de tijd om u te laten inspireren en als u al ongeveer weet wat u wilt, kunt u gebruik maken van het keuzemenu bovenaan deze pagina. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren wordt er een selectie samengesteld.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

383 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 347 producten

Sta-lampen bestellen

Sta-lampen, ofwel vloerlampen, bestellen, gaat heel eenvoudig. Als u de lamp heeft gevonden die uw interieur laat stralen, stopt u hem in de winkelmand. Uiteraard hebben wij wat gegevens nodig om de lamp te verzenden, maar we vragen niet meer dan nodig is en we gaan zorgvuldig met deze informatie om. U hoeft geen account aan te maken en dat scheelt weer tijd en het onthouden van nog een wachtwoord. Betalen kan met iDeal, Paypal of via een bankoverschrijving. Omdat wij ruime voorraden hebben, heeft u de vloerlamp meestal al binnen enkele dagen in huis.

Zuinig maar goed licht

Een vloerlamp kan zowel een praktische functie hebben als sfeerverlichting zijn. Met een dimbare variant slaat u twee vliegen in één klap. Voor goed en helder licht hoeft gelukkig niet de hoofdprijs betaald te worden. Als u kiest voor een staande lamp die op led-verlichting werkt bespaart u flink. De lichtbron heeft een lange levensduur en verbruikt weinig energie. Daarmee bespaart u kosten en draagt u bij aan een schoner milieu. Waar u ook op bespaart zijn de verzendkosten, die hoeft u namelijk niet te betalen. En met onze laagsteprijsgarantie weet u zeker dat u kiest voor een goede koop.