• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Eettafel Lampen

Gezellig tafelen onder mooie lampen. Een lamp boven de eettafel zorgt voor sfeer, karakter en maakt uw interieur compleet. Eetkamerlampen zijn het puntje op de i. Vaak wordt dat puntje als allerlaatste gezet. Want het kan vrij lastig zijn een keuze te maken uit zoveel verschillende lampen. Wat is nu een fijne eettafel lamp? Belangrijk voor goede eettafel verlichting is dat het licht écht op de tafel schijnt. Denk aan kappen die aan de onderkant open zijn. Maar ook een eetkamerlamp van glas is geschikt. Glazen lampen geven licht op de tafel én aan de omgeving. Meerdere lampen boven de eetkamertafel benadrukken de lengte van de tafel en -niet geheel onbelangrijk- verspreiden het licht. Boven een ronde tafel is het leuk om een grote ronde lamp te gebruiken die direct op de tafel schijnt en de ronde vorm van de tafel benadrukt. Of kies voor meerdere lampen op verschillende hoogte aan een ronde plafondplaat. We hebben een selectie voor u gemaakt met lampen die geschikt zijn voor boven de eettafel. Bekijk onze eetkamer lampen en laat u inspireren!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

1413 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 1377 artikelen

Lamp eetkamer

Een lamp voor de eetkamertafel: Van landelijke eettafellampen tot moderne eetkamer lamp en van industriële eettafellamp tot rotan hanglampen boven de eettafel. Het kan allemaal. Een lamp kan de eyecatcher van de eetkamer zijn, maar kan net ze goed mooi blenden met de rest van uw interieur.. Een landelijk interieur vraagt om landelijke eettafellampen die mooi opgaan in het geheel. Of pak juist uit met bijzondere lampen als uw interieur basic is en wel wat karakter kan gebruiken.

Eetkamer verlichting

De eettafel is het hart van het huis. Aan de eettafel komen we samen, beginnen we de dag, eten we met vrienden, aan de tafel wordt gewerkt, geknutseld, er worden herinneringen gemaakt. Een fijne sfeer in de eetkamer is daarom zo belangrijk. Eetkamer verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Want licht is sfeer! Gebruik een dimmer voor perfect licht op elk moment van de dag: Werklicht tijdens het thuiswerken en sfeerlicht tijdens het avondeten.