• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Eettafel Lampen

In veel Nederlandse huishoudens is de eettafel het hart van het huis. Het is de plek waar wordt gegeten, de dag wordt doorgenomen, soms nog even wordt gewerkt, de krant gelezen, geknutseld wordt en met vrienden geborreld wordt. Praktisch en sociaal een belangrijke plek, daarom vinden wij dat de eetkamerlamp best wat aandacht mag hebben. Kies voor een exemplaar dat mooi bij de rest van de ruimte past of voor een lamp die de aandacht vraagt. Wat uw voorkeur ook heeft, in het ruime assortiment van Rietveld Licht vindt u altijd een passende eetkamerlamp.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

1447 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1411 producten

Smaken verschillen

En omdat u iets ander mooi vindt dan uw buren, hebben wij gekozen voor een veelzijdige collectie. In het keuzemenu aan de bovenkant van de pagina kunt u uw voorkeuren ingeven. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen, dus voor een landelijke uitstraling of juist voor een strakke designlamp. Ook stijlen als eigentijds klassiek, Scandinavisch, retro en industrieel vinden een plek in ons assortiment. Er is zoveel om uit te kiezen. Wilt u een hanglamp of liever een plafondlamp of juist een mooie staande lamp voor in de eetkamer? Als u weet wat u wilt, is de keuze snel gemaakt met behulp van het keuzemenu. Ziet u liever eerst de lampen, komt u dan naar onze showroom in Sliedrecht. Onze medewerkers helpen u graag met professioneel advies, over stijl en over de praktische kant van de eetkamerlamp.

Duurzame verlichting

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijk thema, en terecht. Het milieu is gebaat bij deze aandacht en als het om verlichting gaat ook uw portemonnee. Een energiezuinige eetkamerlamp bespaart elektra en gaat langer mee. Led-verlichting is een heel mooi alternatief voor de ouderwetse gloeilamp en het is ook zuiniger dan de spaarlamp. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar die gloeilamp of spaarlamp, geen probleem, we verkopen ook eetkamerlampen die geschikt zijn voor deze lichtbronnen.