• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 23:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Eettafel Lampen

Gezellig tafelen onder mooie lampen. Een lamp boven de eettafel zorgt voor sfeer, karakter en maakt uw interieur compleet. Eetkamerlampen zijn het puntje op de i. Vaak wordt dat puntje als allerlaatste gezet. Want het kan vrij lastig zijn een keuze te maken uit zoveel verschillende lampen. Wat is nu een fijne eettafel lamp? Belangrijk voor goede eettafel verlichting is dat het licht écht op de tafel schijnt. Denk aan kappen die aan de onderkant open zijn. Maar ook een eetkamerlamp van glas is geschikt. Glazen lampen geven licht op de tafel én aan de omgeving. Meerdere lampen boven de eetkamertafel benadrukken de lengte van de tafel en -niet geheel onbelangrijk- verspreiden het licht. Boven een ronde tafel is het leuk om een grote ronde lamp te gebruiken die direct op de tafel schijnt en de ronde vorm van de tafel benadrukt. Of kies voor meerdere lampen op verschillende hoogte aan een ronde plafondplaat. We hebben een selectie voor u gemaakt met lampen die geschikt zijn voor boven de eettafel. Bekijk onze eetkamer lampen en laat u inspireren!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

1418 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1382 producten

Smaken verschillen

En omdat u iets ander mooi vindt dan uw buren, hebben wij gekozen voor een veelzijdige collectie. In het keuzemenu aan de bovenkant van de pagina kunt u uw voorkeuren ingeven. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen, dus voor een landelijke uitstraling of juist voor een strakke designlamp. Ook stijlen als eigentijds klassiek, Scandinavisch, retro en industrieel vinden een plek in ons assortiment. Er is zoveel om uit te kiezen. Wilt u een hanglamp of liever een plafondlamp of juist een mooie staande lamp voor in de eetkamer? Als u weet wat u wilt, is de keuze snel gemaakt met behulp van het keuzemenu. Ziet u liever eerst de lampen, komt u dan naar onze showroom in Sliedrecht. Onze medewerkers helpen u graag met professioneel advies, over stijl en over de praktische kant van de eetkamerlamp.

Duurzame verlichting

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijk thema, en terecht. Het milieu is gebaat bij deze aandacht en als het om verlichting gaat ook uw portemonnee. Een energiezuinige eetkamerlamp bespaart elektra en gaat langer mee. Led-verlichting is een heel mooi alternatief voor de ouderwetse gloeilamp en het is ook zuiniger dan de spaarlamp. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar die gloeilamp of spaarlamp, geen probleem, we verkopen ook eetkamerlampen die geschikt zijn voor deze lichtbronnen.