• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Grote eigen voorraad

Hanglampen

Een hanglamp neemt vaak een prominente plek in, in het interieur. Geregeld is deze boven de eettafel te vinden en hij heeft daarmee in zowel sfeer als functie een belangrijke rol. Een passende hanglamp kan opgaan in de ruimte en een perfecte match vormen met de rest van uw inrichting. U kunt ook voor een statement kiezen en de lamp het stralende middelpunt maken. Rietveld Licht weet wat verlichting kan doen en heeft daarom een zeer uitgebreid assortiment hanglampen. Hier vindt u verschillende stijlen, kleuren en formaten. De gemene deler is de goede kwaliteit en de prettige prijzen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

563 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 527 producten

Hanglampen op verschillende plaatsen

De hanglamp boven de eethoek is een bekende, maar op andere plekken komt deze vorm van verlichting ook mooi tot zijn recht. Wat dacht u van de hal? De entree van uw huis verdient wel wat aandacht en een mooie lamp, met goed licht, zorgt voor een prettige sfeer als u of uw bezoek het huis binnenkomen. Ook op een slaapkamer vindt de hanglamp het prima toeven. Naast de bedlampjes en sfeerverlichting is een centraal lichtpunt met goed licht zeer gewenst. Als u ‘s avonds uw kleding klaarlegt voor de volgende dag of als de was wordt opgeruimd, wilt u graag goed bijgelicht worden. Ook kinderkamers zijn gebaat bij een goede lichtbron en de hanglamp is ook een mooi accessoire dat ook deze kamer helemaal afmaakt.

Diversiteit in stijlen

Het leuke van interieurs is dat er zoveel verscheidenheid is. Bewoners hebben wat te kiezen en stellen hun eigen sfeer samen. Wij vinden het belangrijk dat onze verlichting u mogelijkheden geeft. Dus als u van Scandinavisch en basic houdt, kunt u bij ons terecht, maar ook voor strak design of romantische en sierlijke hanglampen. Onze webwinkel en fysieke winkel bieden een breed assortiment en onze hanglampen voelen zich thuis in ieder huishouden.