• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Inbouwspots

Soms mag verlichting de hoofdrol hebben, andere keren is het prettig als deze subtieler is. De beste subtiele verlichting zijn de inbouwspots, mooi verwerkt in het plafond of in een kast of plank, geven zij heldere verlichting, zonder veel ruimte in te nemen. Inbouwspots zijn zeer geschikt voor de keuken en badkamer, maar we zien ze ook steeds vaker in de woonkamer. Deze verlichting is zowel geschikt als centrale verlichting, als verlichting waarmee u focus wilt geven. Denk aan het uitlichten van de boekenkast of, fijn luxe, als verlichting in of bij de kledingkast.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Zaagmaat (diameter)(mm)

t/m

min
max

Inbouwdiepte incl. plaf. (mm)

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

41 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 5 artikelen

Een ruime keuze aan inbouwspots

Hoe subtiel een inbouwspot ook is, een randje is altijd zichtbaar. Rietveld Licht begrijpt dat zelfs een randje bij het interieur moet passen. Daarom hebben wij inbouwspots van diverse materialen, in verschillende vormen en kleuren. Van vroeger uit zie je veel halogeen in deze spots, maar tegenwoordig zijn er zeker zoveel varianten met led-verlichting. In het keuzemenu bovenaan deze pagina kunt al uw voorkeuren invoeren, dit vereenvoudigt het zoeken.

Toch liever een opbouwspot?

Het verschil tussen een opbouwspot en een inbouwspot is goed zichtbaar. Een inbouwspot is, op het punt waar het licht vandaan komt na, geheel ingebouwd in plafond, kast of plank. Van een opbouwspot is de armatuur zichtbaar. Dit laatste kan als voordeel en als nadeel beschouwd worden. Wanneer u de verlichting graag zoveel mogelijk weggewerkt wilt hebben, zijn de inbouwspots ideaal. Opbouwspots vragen iets meer de aandacht, wat geen bezwaar hoeft te zijn met onze mooie modellen. Daarnaast geven opbouwspots de ruimte om nog eens te veranderen van verlichting. Wilt u de mogelijkheden graag met eigen ogen zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Onze professionals kunnen u vrijblijvend adviseren over de verschillende opties.