Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.

Buitenverlichting - sensor

De luxe van een lamp met sensor. Een lamp met sensor kan heel erg handig en luxe zijn. De lamp met sensor treedt namelijk in werking als er beweging waarneembaar is. Door een lamp met sensor te gebruiken heeft u dus altijd verlichting op het moment dat u dat nodig heeft. U hoeft nooit te zoeken naar een schakelaar en heeft altijd beide handen vrij. De lamp met sensor doet de rest.

Alle 5 producten getoond.

In welke ruimte een lamp met sensor?

Een lamp met sensor kunt u in vele ruimtes gebruiken. De meest voorliggende plaats waar een lamp met sensor wordt gebruikt is het toilet. Doordat de lamp met sensor zelf in- en uitschakelt hoeft het lichtknopje niet te worden aangeraakt en dat is extra hygiƫnisch. Een lamp met sensor kan ook extra handig zijn in ruimtes waar u vaak uw handen vol heeft, bijvoorbeeld de schuur of een bijkeuken. Stel, u komt binnen met uw fiets. Hoe luxe is het dan als de lamp met sensor u bij schijnt op het juiste moment?Afhankelijk van uw wensen kan een lamp met sensor op vele manieren gebruikt worden.

Welke lamp met sensor kiest u?

Als u een lamp met sensor zoekt zijn er diverse mogelijkheden. Kiest u voor een plafonniere met sensor? Een plafonniere met sensor is vooral heel functioneel en minder opvallend. Een plafonniere met sensor is vaak eenvoudig van vorm en plat van model. Zo valt de plafonniere met sensor het minst op aan uw plafond maar doet deze zijn werk als dat gevraagd wordt. Een plafonniere met sensor kan bestaan uit een ingebouwde sensor of een vervangbare spaarlamp met sensor. Een plafonniere met sensor welke is ingebouwd is meestal wat duurder in aanschaf maar wel fijner qua afwerking. Een plafonniere voorzien van een spaarlamp met sensor is vaak goedkoper maar ook wat groffer van afwerking omdat de spaarlamp met sensor groot is en deze moet passen in het armatuur. U moet er ook op letten dat de sensor nog wel kan waarnemen. Als de plafonniere te dicht is zal de spaarlamp met sensor lastiger zijn werk doen.Mocht u kiezen voor een spaarlamp met sensor dan kan deze ook gebruikt worden voor de donker en licht functie. Zodra het schemerig wordt zal de lamp aan gaan en zodra het weer licht wordt zal deze weer uitgaan. Er is dus verschil in wat een spaarlamp met sensor voor u kan betekenen.Daarnaast zijn er ook nog spaarlampen met sensor verkrijgbaar waarbij u de tijd van branden kunt instellen. Dus als er beweging wordt waargenomen dat wilt u misschien dat de lamp met sensor maximaal 3 minuten brandt. Let u daar dus goed op als u een spaarlamp met sensor wenst aan te schaffen. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied verkrijgbaar.

Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.