Kapstokken

Kapstokken zijn het welkom in uw huis. Wij hebben diverse moderne design kapstokken voor u. Zowel wandkapstokken als staande kapstokken in diverse uitvoeringen zoals glas, chroom, staal, rvs, metaal en zelfs hout (mdf). Ook is er een ruime keuze in kledinghangers. Bekijk hieronder ons assortiment.

Toon meer producten

Nog 2 producten

Vind de kapstok die bij uw interieur past

Kapstokken zijn meubelstukken speciaal bedoeld voor het ophangen van jassen, sjaals en hoeden. Men kan twee typen kapstokken onderscheiden naar de manier waarop jassen kunnen worden opgehangen: kapstokken met haken en kapstokken met kledinghangers. Verder kan er onderscheid gemaakt worden tussen staande kapstokken en kapstokken die aan een wand zijn bevestigd. Kapstokken zijn nuttig omdat jassen die ophangen beter kunnen drogen na een regenbui. Ook kunt u ze beter terug te vinden en de jas blijft beter in model. Daarnaast zorgt het voor een opgeruimde ruimte.

Een staande kapstok of een wandkapstok

Of u moet kiezen voor een wand- of een staande kapstok, hangt af van de mogelijkheden die u hebt bij de voordeur. Heeft u een stuk muur beschikbaar, dan zijn kapstokken aan de wand ideaal. U kunt er eentje plaatsen maar ook diverse kapstokken naast elkaar ophangen kan handig zijn als u een groot gezin heeft met veel jassen. Een staande kapstok geeft weer een heel ander effect. Bij een staande kapstok denkt u misschien aan de klassieke kapstok van hout, maar er zijn tegenwoordig prachtige moderne kapstokken met vernieuwende designs. Deze kapstokken worden gekenmerkt door diverse materialen en door de verschillende hoogtes van de haken. Zo kunnen ook de kleintjes erbij en krijgen deze kapstokken een speels karakter. Een staande kapstok is ook makkelijk wanneer u geen muur vrij hebt. Ze kunnen geplaatst worden waar u wilt.

Handig: kapstok met mandjes

Een kapstok met mandjes is erg handig om alles georganiseerd en netjes te houden. Iedereen kent de kapstokken die in winterperiodes ontpoppen tot een berg van chaos. Overal liggen shawls en handschoenen. Door het gebruik van een kapstok met mandjes kunt u dit probleem vermijden door kleinere items op te bergen in de manden boven de jassen. Kunt u geen kapstok met mandjes vinden? Veel kapstokken hebben een rek of plank boven de jassen welke dient voor diverse opbergmogelijkheden. Hier kunt u ook mandjes op plaatsen zodat alles er geordend en netjes uitziet.

Steigerhout kapstok

Een kapstok hout uitgevoerd kan heel erg mooi zijn. Het heeft vaak een landelijke stijl. Met een steigerhouten kapstok combineert u klassiek met eigentijds. De steigerhout kapstok past namelijk goed in een interieur van nu. We zien dat hout veel in huis wordt gebruikt. Denk hierbij aan tafels, stoelen en kasten. De steigerhout kapstok is dus een perfecte aanvulling. Kapstokken van hout kunnen echter wel wat minder stevig zijn dan bijvoorbeeld rvs kapstokken. Zeker met zware jassen zijn sterke kapstokken noodzakelijk. Het maakt niet uit naar wat voor kapstok u op zoek bent, bij ons is er keuze genoeg.