• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Grote eigen voorraad

Kapstokken

Een prettige entree is een fijne binnenkomer. Het hoeft geen meesterinrichting te zijn, maar een fijne sfeer en een opgeruimde ruimte is prettig voor de bewoners en het bezoek. Een mooie kapstok kan natuurlijk niet ontbreken. In eerste instantie is het natuurlijk praktisch; jassen van de grond en aan de muur. Aan de andere kant kan de kapstok zelf ook een mooie bijdrage leveren in de aankleding van de hal. In ons assortiment vindt u diverse kapstokken die de entree stuk voor stuk mooier en praktischer maken. Kies de stijl die bij uw woning past en profiteer van onze laagsteprijsgarantie en gratis verzending.

Alle 24 producten getoond.

Kapstokhaken

Losse kapstokhaken kunnen heel leuk staan, maar zorgen voor meer gaten in de muur. Dat betekent meer werk bij het bevestigen en gaten in de muur als u een keer iets wilt veranderen. Bij onze complete kapstokken vindt u varianten die geschikt zijn voor kledinghangers en kapstokken met haken. Verschillende modellen hebben ook allebei de opties. Handig wanneer er bezoek is, u heeft altijd genoeg ruimte. Wat betreft de stijlen kunt u kiezen uit mooie matches met uw interieur, bijvoorbeeld industriële kapstokken of juist moderne varianten.

Wandkapstok versus staande kapstok

Een staande kapstok heeft het voordeel dat er niks aan de muur bevestigd hoeft te worden. Hij staat en kan direct in gebruik genomen worden. Toch kiezen wij bewust voor wandkapstokken. Een staand exemplaar wil nog al eens omvallen, dat zal u bij een wandkapstok niet gebeuren. Daarnaast neemt een kapstok aan de muur veel minder ruimte in beslag. En over het algemeen kunt er minstens evenveel jassen, sjaals en vesten kwijt als bij een staande. Alle kapstokken in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit én aantrekkelijk geprijsd. Het verzenden is gratis, zo heeft u snel en voordelig een mooie wandkapstok in huis.