Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.

Buitenverlichting

Met ons assortiment in buitenlampen gaat er een wereld voor u open. Buitenlampen maken van uw perceel een fijne, toegankelijke plek. Een buitenlamp is er in vele stijlen en materialen, met of zonder sensor en u heeft keuze uit verschillende lichtbronnen. Zo zit er altijd een buitenlamp tussen die bij u past.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

345 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 309 producten

Buitenlampen zijn er in diverse soorten en maten. Een buitenlamp kan dienen als functionele verlichting of als sfeerverlichting. Buitenlampen zijn er in verschillende stijlen, zoals: klassiek, retro, strak of modern. Ook in materiaalkeuze hebben wij een divers aanbod; metaal, aluminium, brons of vandalisme bestendig pvc. Ook qua lichtbronnen is er veel mogelijk. Buitenlampen met Led of spaarlamp zijn erg populair maar ook de buitenlamp met sensor, schemerschakelaar of bewegingsmelder zijn favoriet. Daarnaast hebben wij ook tuinspots als buitenlamp in ons assortiment. Wat u ook zoekt, het is hier te vinden! In een buitenlamp of in tuinspots kan zich enig condens vormen; dit is geen constructiefout maar normaal bij temperatuur- en vochtigheidsgraad schommelingen. Hoe beter een buitenlamp waterdicht is gemaakt, des te meer kans er is op enig condens omdat dan de buitenlamp bijna luchtdicht afsluit. Condens treedt namelijk op als de luchtvochtigheid binnenin de lamp anders is dan buiten. U hoeft zich over dit natuurverschijnsel geen zorgen te maken.

Buitenlamp met sensor

Door middel van een buitenlamp met sensor staat u nooit meer in het donker. Door een buitenlamp met sensor in uw tuin te plaatsen gaat de buitenlamp aan wanneer u voorbij de sensor loopt. De buitenlamp met sensor kan geplaatst worden waar u wilt. Komt u bijvoorbeeld achterom door het tuinhek, dan kunt u de sensor zo plaatsen dat de buitenlamp aangaat wanneer het hek zich opent. Zo is uw tuin gelijk verlicht. Een buitenlamp met sensor is ook populair bij mensen die een oprit of een pad naar de voordeur hebben. Zo wordt de oprit of het pad verlicht wat zorgt voor een warm welkom en een veilig gevoel.

Buitenlamp met schemerschakelaar

Naast de buitenlamp met sensor is er ook een buitenlamp met schemerschakelaar. Een buitenlamp met schemerschakelaar is ideaal voor iedereen die buiten wil verlichten als het donker wordt. Dit mooie stukje technologie maakt het leven makkelijker. Wanneer het gaat schemeren, gaat een buitenlamp met schemerschakelaar automatisch aan en wordt het weer licht dan gaat deze buitenverlichting weer uit. Zo hoeft u zich nooit druk te maken of een buitenlamp wel of niet aan is, en dat geeft een hoop rust. Een buitenlamp met schemerschakelaar is ook nog eens heel zuinig en milieubewust. De buitenverlichting met schemerschakelaar is namelijk nooit aan wanneer het niet nodig is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een buitenlamp voorzien van led verlichting.

Tuinspots

Steeds meer mensen besteden extra aandacht aan de tuin. De tuin is een leefgedeelte in de warme maanden, maar wordt ook steeds vaker bij het huis betrokken in de donkere en koudere maanden van het jaar. Tuinspots zorgen ervoor dat aandachtspunten die u wilt belichten, zoals bomen, kunstwerken of vijvers ook in de donkere maanden gezien worden. Zo worden speciale plekken door de tuinspots uitgelicht. Tuinspots zijn makkelijk te plaatsen en te richten. Ook kunt u door diverse soorten tuinspots de uitstraling van uw tuin aanpassen. U kunt kiezen voor klein en onopvallend, maar sommige tuinspots wilt u misschien juist laten zien door het mooie design.

Buitenlamp lantaarn

De buitenlamp lantaarn is nog steeds favoriet. Een buiten lantaarn neemt u misschien mee terug naar vroegere tijden, en roept een beeld op van smalle donkere straatjes en steegjes waar enkel de maan en een buiten lantaarn voor wat verlichting zorgen. De ouderwetse buitenlamp lantaarn is tijdloos en komt nog steeds terug als tuinverlichting. De klassieke kenmerken van de buiten lantaarn worden behouden, maar er is ook ruimte voor een moderne interpretatie. Bij RietveldLicht kunt u de buitenlamp lantaarn vinden in verschillende designs, materialen en kleuren zodat deze past in uw eigen tuin.

Buitenlamp van klassiek tot Led

Klassieke buitenlampen hebben vaak een nostalgisch karakter. Ze kenmerken zich door de sierlijke, weelderige en romantische vorm. Een buitenlamp klassiek heeft meestal de kleur zwart, bruin of brons en is vaak gecombineerd met glas. Buitenlampen worden op de wand of muur geplaatst maar ook staande buitenlampen zijn verkrijgbaar. De staande buitenlamp met klassiek design en sobere kleuren is vaak een lantaarn. U kunt kiezen uit verschillende lichtbronnen; gloeilamp, spaarlamp, eco lamp en zelfs led. Eigentijdse buitenlampen kenmerken zich door de combinatie van moderne en klassieke elementen. Een beetje van nu, gecombineerd met een beetje van vroeger. Eigentijds klassiek staat vaak voor een elegante en sfeervolle vormgeving. Vaak worden warme kleuren gebruikt in een modern ontwerp of juist moderne materialen uitgevoerd in een klassieke vorm. Moderne buitenlampen kenmerken zich door de strakke vormgeving. Niet alleen het design van de buitenlamp, maar ook de materiaalkeuze is kenmerkend. Moderne buitenlampen en tuinspots zijn vaak van staal, aluminium of chroom. Uitvoeringen in wit, grijs en zwart zijn ook erg modern. In moderne buitenlampen wordt vaak gekozen voor spaarlampen of Led. Buitenlampen met halogeen komen ook nog steeds voor.

Rustig shoppen

Er is veel keuze als het gaat om buitenlampen en tuinspots. Van het materiaal tot de stijl. Van de Riviera Maison stijl, landelijke en cottagestijl naar een Scandinavische stijl die super modern is. Vooral de laatstgenoemde is in opkomst. Deze kenmerkt zich door de moderne, strakke vormgeving en materialen gecombineerd met een authentieke vleug. Ook buitenlampen met een sensor of een buitenlamp met schemerschakelaar worden steeds vaker toegepast. Niet alleen de sfeer is bepalend maar ook de functionaliteit van de buitenlamp. Gelukkig hebben wij voor u een groot assortiment beschikbaar zodat u zich vanuit uw luie stoel kunt verdiepen in onze moderne buitenlampen.

Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.