• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Buitenverlichting

Mooie buitenverlichting is een aanwinst voor iedere tuin. Met buitenlampen kunt u tot ‘s avonds laat genieten van uw tuin. Heerlijk, die zomeravonden met vrienden op het terras. Maar ook in de winter zorgen lampen buiten voor een fijne sfeer. Lekker op de bank met een kleedje uitkijken over die mooi verlichte tuin. Met verlichting buiten creëert u niet alleen sfeer in de tuin, het houdt ook ongenode gasten op afstand. Twee vliegen in één klap dus. Buitenlamp kopen? Wij bieden een grote collectie tuinverlichting en buitenlampen. Van grondspots tot hanglampen en van wandlampen tot staande buitenlampen. Kleed uw tuin aan met licht!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • op vooraad
  • niet op voorraad

323 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 287 artikelen

Buitenlampen

De tuin is een onderdeel van onze leefruimte. Een tuintafel om samen buiten te eten, een loungebank om lekker te zitten en zelfs een buitenkeuken zien we steeds vaker in de tuin. En natuurlijk de overkapping, waardoor binnen en buiten echt bij elkaar getrokken wordt. Met verlichting voor buiten kleed u de tuin verder aan. Licht zorgt voor sfeer en creëert diepte. Licht die mooie boom uit met grondspots, plaats een wandlamp voor buiten aan de schuur, leg nadruk op de lengte van de tuin door meerdere buitenlampen op een rij te plaatsen. In ons assortiment tuinverlichting vindt u buitenlampen in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Van moderne buitenverlichting tot landelijke buitenlampen. Laat u inspireren en maak van uw tuin een heerlijke plek!

Lampen voor buiten

Een lamp voor buiten moet voldoende beschermd zijn tegen regen. Dat is in ons kikkerlandje geen overbodige luxe. De waterdichtheid van een buitenlamp wordt aangegeven met een zogenaamde IP-waarde. Een IP-waarde bestaat uit twee cijfers. Het laatste cijfers geeft de waterdichtheid aan. Hoe hoog de IP-waarde van de lamp buiten moet zijn hangt af van waar de lamp wordt geplaatst. Onder een afdak komt een lamp veel minder in aanraking met vocht, dan wanneer de lamp aan de schutting wordt gemonteerd. Onder een afdak is de afdichtingsklasse IP23 voldoende. Maar grondspots vangen heel wat regen en moeten daarom extra goed beschermd zijn. De IP-waarde voor grondspots is IP67.