• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 23:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Buitenverlichting

Met buitenverlichting vangt u drie vliegen in één klap: Natuurlijk is het prettig goede verlichting te hebben als u thuiskomt in de schemering of het donker. Wie die verlichting minder fijn vindt, zijn ongenode gasten, en dat is helemaal prima. Tot slot draagt mooie buitenverlichting bij aan een persoonlijke en sfeervolle tuin. In het ruime assortiment op deze pagina vindt u verschillende stijlen, materialen en kleuren. Het selectiemenu bovenin de pagina geeft de mogelijkheid om te filteren op voorkeuren. Zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht met lampen die uw tuin goed uitlichten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • op vooraad
  • niet op voorraad

316 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 280 producten

Smaken verschillen, binnen en buiten

De tuin is de laatste jaren steeds meer een onderdeel geworden van onze leefruimte. Naast natuurlijk het groen wordt er in menig tuin ook plaatsgemaakt voor een eettafel, een loungehoek en soms ook een buitenkeuken. Ook de overkapping heeft zijn intrede gedaan, waarmee buiten en binnen echt bij elkaar betrokken worden. Zoals bij de woning zelf, is ook buiten de verlichting een echte sfeermaker. Echter, wat u mooi vindt, hoeft uw buurman niet mooi te vinden, en andersom. Rietveld Licht is er voor iedereen en dus vindt u in ons assortiment heel veel stijlen, van strakke, moderne buitenverlichting, tot landelijke lampen. Laat u inspireren en maak van uw tuin een heerlijke plek.

Licht online en offline

Rietveld brengt meer dan licht in de buitenlucht. Ons assortiment binnenverlichting is nog groter en diverser. We zijn dan ook al meer dan 60 jaar dé verlichtingsspecialist. Onze focus ligt op kwaliteit, diversiteit en noviteit. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe modellen, materialen en technieken. Vanuit die passie tot vernieuwing zijn we in 2006 al met een webshop begonnen. Het altijd en overal er zijn is nog steeds belangrijk, ook voor de mensen die liever niet online winkelen of een product graag eerst in handen hebben gehad. Daarom hebben we in Sliedrecht een mooie, grote showroom, waar de lampen in een prettige setting zijn opgesteld. Ter plekke lopen er adviseurs, met verstand van techniek en van interieur, zo kunt u met iedere verlichtingsvraag bij ons terecht, over buitenverlichting en binnenverlichting. U bent van harte welkom.